AK Partili Yılmaz, gençlerle buluştu


AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Mersin Üniversitesi Genç Ofisi ziyaret ederek İl müdürü Ökkeş Demir’den bilgi aldı.

 

Tarih : 23 Ekim 2021 Cumartesi 15:29

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Mersin Üniversitesi Kampüsü’nde Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında yapılan “Genç Ofis’i” ziyaret etti. Yapımı tamamlanan Genç Ofis'deki güzel sanatlar, müzik, inovasyon stüdyoları ve tiyatro atölyelerini gezen ve üniversite öğrencileriyle sohbet edip, gitar çalan Yılmaz, İl Müdürü Ökkeş Demir’den Genç Ofis’te yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

GENÇ OFİS YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Genç Ofis’in yeni açılmasına rağmen üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi gördüğünü belirten Yılmaz, “Genç bir nüfusa sahip olan Mersin bu anlamda müthiş bir potansiyele sahip. Geleceğimizin teminatı siz kıymetli gençlerimiz için Devletimizin şefkatli kollarını her türlü imkânı seferber etmek bizim için büyük bir görevdir. Sevgili Gençler siz isteyin, inanın, hayal edin, düşünün ve hayallerinizin peşinden koşun. Bizlerde sizlerin hayallerinize yön vermeye devam edelim. Bu güzel Genç Ofis’in kısa sürede hazır hale getirilmesinde büyük emeği olan Gençlik ve Spor il müdürümüz Ökkeş Demir’e ve personellerine teşekkür ediyor, Mersin Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Genç Ofis’in İlimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Genç ofisler; Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra gönüllülük, çevre bilinci, sosyal sorumluluk projeleri, gençlik Kampları, tarihi ve kültürel gezilerinde yer aldığı, öğrenci toplulukları verimliliklerini artırmak, kendi aralarındaki diyalog ve işbirliğini geliştirmek sporun ve sanatın birleştirici ve geliştirici gücünün kullanılması gibi çok geniş bir yelpazede faaliyet sürdürmesi amaçlanıyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA