Akdeniz’de asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor


Akdeniz Belediyesi; asfalt kaplama ve yama, kaldırım, kilit taşı, bordür ve karo yenileme çalışmaları sayesinde ilçeye bağlı mahallelerin çehresini değiştirmeye, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor.

 

Tarih : 21 Ekim 2021 Perşembe 12:38

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan ilçeye bağlı mahallelerde asfalt kaplama ve yama, kaldırım, kilit taşı, bordür ve karo yenileme çalışmalarına plan ve program dâhilinde aralıksız devam ediyor.  Araç ve ekipman yönünden güçlendirilen fen işleri ekipleri, Çilek Mahallesi Tırmıl Sanayi Sitesi doğusunda kalan 63174, 63176 ve 63119 numaralı sokaklarda, önce reglaj çalışması yapan ve gerekli eğimi kazandıran ekipler, ardından da adı geçen sokaklarda iş makineleri yardımıyla asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

İLÇENİN HER YERİNE HİZMET VERİLİYOR

Aralıksız çalışan fen işleri ekipleri, Mersin Millet Bahçesi’nin gemi barınağı girişinin asfalt kaplama çalışmasını da tamamladı. Ekipler, Özgürlük Mahallesi’ne kazandırılan Sekmen Parkı yanından geçen sokağı da asfalt ile kapladı. Barış Mahallesi 4113 sokakta kaldırım ve kilit taşı tamiri yapan ekipler, Şevket Sümer, Siteler ve Iğdır mahallelerinde de bozuk olan sokaklarda asfalt yama çalışması gerçekleştirdi, yer yer bozulan kaldırım, kilittaşı ve bordürleri yenileyip vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırdı. Öte yandan Güneş Mahallesi 5816 sokağa da beton dökülüp kaldırım tamiratı tamamlandı.  Akdeniz sakinleri, yaşadıkları mahalleleri değiştiren hizmetler nedeniyle memnuniyetlerini dile getirirken; ekiplerin, plan ve program dâhilinde ilçe genelinde asfalt kaplama, yama, kaldırım, kilit taşı yenileme çalışmaları sürecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA