Gülnar Kaymakamına ’Fahri Hemşehrilik Beratı’ verildi


Gülnar Belediye Meclisinde oy birliği ile alınan kararla İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı Gülnarlıların fahri hemşehrisi oldu. Konuyla ilgili konuşan Kaymakam Bayraklı, “İlçemize bir şeyler yapabiliyorsak, bir şeyler ortaya koyabiliyorsak sayın başkanımızla ortaklaşa ve sizin gibi değerli muhtarlarımızla, birim amirlerimizle, meclis üyeleri ile birlikte başarıyoruz. Gülnar halkının sevgisini kazanarak bu beratın düzenlenmesi şahsımı mutlu etmesinin yanı sıra duygulandırdı. Biz de artık Gülnar’ın bir ferdiyiz, Gülnar’lıyız” dedi.

 

Tarih : 20 Ekim 2021 Çarşamba 12:02

Gülnar Belediye Meclisi, ilçede göreve başladığı günden bugüne, ilçe yararına ışık tutacak projelerin hayata geçirilmesinde, ilçede yetiştirilen ürünlerin ve ilçe sınırları içerisinde bulunan turizme yönelik yerlerin, ürünlerin tanıtımına, sosyal ve kültürel çalışmalara, Kamu ve Kurumları, Sivil Toplum Örgütleri ve Mahalle Muhtarları ile bir araya gelip beraber çalışmalara önemli katkılar sağladığından ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı’ ya 2021 yılı Ekim ayı meclis toplantısında oy birliğiyle Mersin İli Gülnar İlçesi fahri hemşehrilik beratı verilmesine karar verdi.

ÜNÜVAR: “KENDİSİYLE GURUR DUYUYORUZ”

Gülnar Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlar günü kutlama programında, Fahri Hemşehrilik Beratını İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı’ya, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, MHP  İlçe Başkanı Celal Kadim, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca ve Gülnar Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Çalık ile birlikte takdim ettiler. Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, “İlçemize atandığı günden bu güne kadar özverili çalışan, ilçemiz yararına ışık tutacak projelerin hayata geçirilmesinde, ilçemizde yetiştirilen ürünlerin ve ilçemiz sınırları içerisinde bulunan turizme yönelik yerlerin, ürünlerin tanıtımına, sosyal ve kültürel çalışmalara büyük katkılar sağlayan, yaptığı hizmetlerden dolayı ve ilçe halkımızın da sevgisini kazanan Kaymakamımız Sayın Yunus Emre Bayraklı’nın fahri hemşehrimiz olması için Belediye Meclisimizde karar aldık. Kendisine ilçemiz için yaptığı çalışmalar ve belediyemizle ortak yürüttüğümüz projelerde gösterdiği özveri ve uyum için bir kez daha teşekkür ediyorum. İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre Bayraklı’ya  tüm meclis üyelerimizin oy birliği ile karar verdiği 'Fahri Hemşehrilik Beratı'nı takdim etmekten gurur duyuyorum” dedi.

BAYRAKLI: “ONUR DUYDUM”

İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı ise, 'Fahri Hemşehrilik Beratı'nı almaktan onur duyduğunu dile getirerek, "İlçemize bir şeyler yapabiliyorsak, bir şeyler ortaya koyabiliyorsak sayın başkanımızla ortaklaşa ve sizin gibi değerli muhtarlarımızla, birim amirlerimizle, meclis üyeleri ile birlikte başarıyoruz. Gülnar halkının sevgisini kazanarak bu beratın düzenlenmesi şahsımı mutlu etmesinin yanı sıra duygulandırdı. Biz de artık Gülnar’ın bir ferdiyiz, Gülnarlıyız. Hizmet adına çıktığımız bu yolda hep birlikte elimizden geldiği ölçüde hizmet etmeye devam edeceğiz. Almış olduğum en özel ve anlamlı belgelerden biri olan bu beratı bana layık gören Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan Ünüvar, başta olmak üzere tüm, Belediye meclis üyelerine ve Gülnar halkımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA