Ekonomi Mersin’de değerlendirilecek


Türkiye ve Mersin ekonomisine dair merak edilen gelişmeler, dijitalleşen dünyada kırılan tedarik zincirleri ve bölgemize yansımaları Mersin Ekonomi Zirvesi’nde ele alınacak.

 

Tarih : 19 Ekim 2021 Salı 14:34

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Bloomberg HT işbirliğinde, 22 Ekim Cuma günü, Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Mersin Ekonomi Zirvesi’ düzenlenecek. Saat 15.00’te başlayacak zirvede uzman ekonomistler tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılı ekonomisi masaya yatırılıp, 2022 yılı perspektifi çizilecek.  MTSO, yıl içinde lojistikten tarıma, ticaretten sanayiye yönelik birçok alanda yürüttüğü çalışmanın yansımalarını yılsonuna doğru düzenlemeye hazırlandığı Ekonomi Zirvesi ile mercek altına alacak. Alanında uzman ekonomistleri Mersinli iş insanlarıyla buluşturacak olan Zirve ile ekonominin geldiği nokta ve gelecekte neler yapılması gerektiğine dair merak edilen sorular cevap bulacak.  İki oturumda gerçekleşecek Zirve’nin moderatörlüğünü Zeliha Saraç gerçekleştirecek. “2021 sonuna doğru dünya ve Türkiye ekonomisi ile 2022 beklentileri” konulu ilk oturumun konuşmacıları Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Açıl Sezen, Ekonomist Yazar Gökhan Şen ile Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu olacak. “Dijitalleşen dünya, kırılan tedarik zinciri ve bölgemize yansımaları” konulu ikinci oturumda ise MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MY Eğitim Danışmanlık Kurucu Ortağı Mert Yılmaz ile Dünya Gazetesi (NBE)Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ yer alacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA