Akdeniz’de okul kantinleri denetlendi


Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, ilçe sınırlarında bulunan okul kantinlerinde denetim yapıldığı bildirildi.

 

Tarih : 14 Eylül 2021 Salı 13:05

Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, halkın sağlığı, huzuru ve esenliği için 7 gün 24 saat görev başında olan zabıta ekipleri, 2021-2022 yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, ilçe sınırlarında bulunan eğitim kurumlarında faaliyet gösteren kantinleri denetledi. Kontrollerde, çocukların sağlığını tehdit edebilecek merdiven altı üretilen, açıkta veya menşei belirsiz ya da tarihi geçmiş ürün satışı olup olmadığı incelendi. Ruhsatların da denetlendiği uygulamada, eksiği görülen kantin işletmecileri uyarılıp, eksikleri en kısa sürede gidermeleri için süre verildi. Ekiplerle birlikte okul kantinlerinin denetimine katılan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu da okul kantin işletmecilerini, kurallara mutlaka uymaları, ayrıca korona virüs tedbirlerini elden bırakmamaları, maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine kesinlikle dikkat etmeleri yönünde uyardı. Akdeniz zabıtasının, çocukların sağlığını korumak amacıyla okul kantinlerine ve okul çevrelerinde gıda satışı yapan işyerlerine yönelik uygulama ve denetimlerinin belirli periyotlarda ve aralıksız devam edeceği belirtildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA