MHP’li Nenni’ye ’Provokatörlük’ suçlaması


Akdeniz Belediye Meclisinde, MHP’li meclis üyesi Tufan Nenni’nin CHP’lilere yönelik, “Atatürk’ün askerleri olarak çıktığınız yolu Abdullah Öcalan’ın hevalleri olarak bitirdiniz” sözlerine tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, "Herkesin siyasi görüşü farklı olabilir ama haddini bilmeyenleri özellikle ulusumuzun kurucusu ve kurtarısı Mustafa Kemal Atatürk üzerinden partimizin kurucusu üzerinden CHP’ye dil uzatmaya hakkı da yoktur, haddi değildir. Bu açık bir provokasyondur ve çok üzüntü vericidir" dedi.

 

Tarih : 13 Eylül 2021 Pazartesi 14:56

Necdet TAŞ


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut beraberinde CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve partililerle birlikte ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında Akdeniz Belediye Meclisinde, MHP’li meclis üyesi Tufan Nenni'nin CHP’lilere yönelik, “Atatürk’ün askerleri olarak çıktığınız yolu Abdullah Öcalan’ın hevalleri olarak bitirdiniz” sözlerine tepki gösterdi. 


"ÇAMUR AT İZİ KALIR"


Burada konuşan Palamut, "Bütün siyasi varlığını sarayla işbirliğine bağlamış, saraydan çok saraycı bir zihniyetin, AKP’yi savunmak için ne hallere düşebildiğini Akdeniz Belediyesi meclis toplantısında bir kez daha gördük. Akdeniz Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Gültak’ın belediye kadro ve imkânlarını akrabalarına, yandaşlarına dağıtmayı kendine hak görmesini itiraf etmesine gösterilen haklı tepkiler nedense herkesten çok MHP’li belediye meclis üyesi Tufan Nenni’nin zoruna gitmiş. Nenni’nin çamur at izi kalır düşüncesiyle CHP aleyhinde söylediği yalan ve iftiralar kendi zavallılığının itirafından başka bir şey değildir. Bir zamanlar Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, hırsız olarak gördükleriyle neden bugün kol kola olmak mecburiyeti içinde kaldıklarının hesabını halka ve eski dava arkadaşlarına veremeyenlerin, partimize Atatürk üzerinden söz söylemeye hakları da, hadleri de yoktur. Cumhuriyet’i ve değerlerini onurlu, ilkeli, tutarlı bir biçimde savunamayanlar Atatürk’ün adını ağızlarına almasınlar. Çoktan kaybettikleri siyasi itibarlarını ne deseler, ne yapsalar geri kazanamazlar" dedi. 


ANTMEN: "BU AÇIK BİR PROVOKASYONDUR"


CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ise, "İlçe başkanımız partimizin görüşlerini açıkladı. Bende Mersinli bir milletvekili olarak Mersin’in bir barış ve huzur kenti olduğunu ifade etmek isterim. Hiç kimsenin provokasyonlarla bunu bozmaya ne hakkı var ne haddidir. Ben özellikle bu arkadaşımızı sakin olmaya, akıllı olmaya, Mersin’deki huzur ve barış ortamına dinamit koymamaya davet ediyorum. Özellikle yerelde ve Mersin’de biz politika yaparken barıştan, huzurdan, kardeşlikten bahsediyoruz.  Herkesi kucaklıyoruz, tabi ki herkesin siyasi görüşü farklı olabilir ama haddini bilmeyenleri özellikle ulusumuzun kurucusu ve kurtarısı Mustafa Kemal Atatürk üzerinden partimizin kurucusu üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi’ne dil uzatmaya hakkı da yoktur, haddi değildir. Bu açık bir provokasyondur ve çok üzüntü vericidir. Biz Mersin’e hizmet etmek istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Meclis Üye’lerimiz de, İl,İlçe Başkanlarımız da Mersin’e hizmet etmek için varız. Hiç kimse de bizlere engel olmayacak ve önümüzdeki seçimlerde iktidara gelmemize engel olamayacaktır" ifadelerini kullandı. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA