Dumlupınar Hürriyet Okulu’nun bahçesi güzelleştirildi


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime ve eğitim kurumlarına desteği devam ediyor. Okul sütü projesinden bünyesinde bulunan LGS ve üniversite hazırlık kurslarına, üniversite öğrencilerine maddi destek sağlanmasından 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıtılmasına kadar eğitim odaklı onlarca projesi ile geniş kitlelere ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi, eğitim kurumlarına çevre düzenleme, temizlik, bakım ve yeşillendirme konusunda da destek oluyor.

 

Tarih : 11 Eylül 2021 Cumartesi 14:55

Tarsus’ta Eski Ömerli Mahallesi’nde bulunan ve 60 yıla yaklaşan geçmişiyle kentin en eski eğitim kurumları arasında yer alan Dumlupınar Hürriyet İlkokulu bahçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından kapsamlı bakım ve yenileme çalışması yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de ilkokul eğitimini aldığı okulun bahçesindeki bozuk zemin tamamen sökülerek sıcak asfaltla kaplandı. Basketbol ve voleybol saha çizimlerinin yapıldığı alanın yanı sıra zemine çocukların faklı oyunlar oynayabilmeleri için çizimler gerçekleştirildi. Bankların ve çöp kutularının monte edildiği okul bahçesi, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, tarafından da yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarıyla güzelleştirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA