İdman Yurdu farklı başladı: 3-0


TFF 3.Lig 3.Grup’ta sezonun ilk maçında evinde 1970 Ağrıspor’u konuk eden İçel İdman Yurdu rakibini her iki yarıda attığı gollerle 3-0 kazanarak, sezona galibiyetle başladı. Temsilcimiz İçel İdman Yurdu’na galibiyeti getiren golleri; Gökcan Gelmen, Murat Can Bölükbaşı ve Sidar Ceylandan geldi.

 

Tarih : 6 Eylül 2021 Pazartesi 11:54

Adem GÜNEŞ


TFF 3.Lig 3.Grup'ta cumartesi günü başlayan sezon bugün oynanan maçlarla devam etti. Sezonun ilk maçında İçel İdman Yurdu evinde Ağrıspor'u konuk etti. Mersin Stadyumu'nda karşılaşmayı maçı kırmızı-lacivertli temsilcimiz 3-0 kazandı. 


3 GOLLE 3 PUAN GELDİ


Maça iyi başlayan temsilcimiz İçel İdman Yurdu aradığı golü 12.dakikada buldu. Kazanılan kornerde açılan ortaya iyi yükselen Gökcan Gelmen takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren İçel İdman Yurdu, 58.dakikada penaltı kazandı. 59.dakikada topun başına geçen Murat Can Bölükbaşı takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 89.dakikada Sabit Hakan Yılmaz getirdiği topu Sidar Ceylan'a çevirdi. Sidar topu filelerle buluşturarak skoru 3-0'a getirdi. Maç bu skorla bitti. Temsilcimiz ligin ikinci haftasında deplasmanda İzmir Temsilcisi Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek. 1970 Ağrıspor ise evinde Mardin 1969'u konuk edecek. 


VALİ SU'DAN İÇEL İDMAN YURDU'NA DESTEK


Öte yandan Mersin Valisi Ali İhsan Su, 3. Lig 3.Grup ilk müsabakasında karşı karşıya gelen, İçel İdmanyurdu ile Ağrı 1970 Spor kulüpleri arasında oynanan futbol müsabakasını izledi.Mersin Stadyumu’nda müsabakayı izleyen Vali Su, "İlimizi 3. Lig’de temsil eden İçel İdmanyurdu takımımıza başarılı bir sezon diliyorum. İnşallah ilimizi daha güzel yerlerde temsil edeceklerine inanıyorum Futbolcularımıza, fedakâr yönetimimize, takıma gönül vermiş taraftarlarımıza, destekte bulunan kıymetli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi. Oynanan müsabakada Ağrı 1970 Spor takımını 3-0 yenerek grupta ilk galibiyetini alan İçel İdmanyurdu futbolcularını, soyunma odasında ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, “Galibiyeti güzel ve organize bir oyunla aldınız, bundan sonra da daha başarılı maçlar çıkaracağınıza inanıyorum. İnşallah bu başarılarınızın sonucunda süper lige kadar ilerleyeceksiniz. Hepinize başarılar diliyorum.”diyerek aldıkları galibiyetten dolayı futbolcuları tebrik etti.


STAT: Mersin Stadyumu
HAKEMLER: Melis Özçiğdem, Mustafa Han, Uğur Erdoğan ve Şeyma Haşlak
İÇEL İDMAN YURDU: Sertaç Güzel, Burak Bilgen, Gökcan Gelmen, Erhan Karayer,Aslan Gök, Serhat Tunç, Furkan Işıkdemir, Raşit Şahingöz, Hakan Yılmaz, Furkan Güneş ve Muratcan Bölükbaşı
 AĞRISPOR:  Süleyman Kasap, Seyit Gazanfer, Enes Demiroğlu, Oğuzhan Malcı, Serdar Yazıcı, Can Morgül, Mert Yıldırım, Enes Ocak, Uğur Durmuş, Emrah Bedir ve Önder Selimoğlu 
GOLLER:  Gökcan Gelmen (12.dk) Murat Can Bölükbaşı (59.dk) Sidar Ceylan (89.dk)
SARI KARTLAR: Furkan Işıkdemir, Muhammed Raşit Şahingöz,  Aslan Gök,  Serhat Tunç (İçel) Enes Ocak, Oğulcan Enes Demiroğlu (Ağrıspor)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA