Tarsus İdman Yurdu, Konyaspor maçına hazır


TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Ergün Penbe, deplasmanda sezonun ilk maçını oynayacakları 1922 Konyaspor karşılaşmasına hazır olduklarını söyledi.

 

Tarih : 2 Eylül 2021 Perşembe 11:26

Teknik Direktör Ergün Penbe, hafta sonu deplasmanda oynayacakları maçın çok zor geçeceğini ifade ederek, kazanmak ve sezona 3 puanla başlamak istediklerini kaydetti.


"HEDEF ŞAMPİYONLUK"


Oyuncularına güvendiğini dile getiren Penbe, "Yeni bir ekip kurduk. 'Şampiyonluk' parolasıyla, 'Tarsus' yürüyüşü adı altında. Onun için 'tam hazır mıyız?' dersek bu yanlış olur. Çünkü, stoper bölgesine tecrübeli bir oyuncu almak istiyordum. Ama yapamadık. Orta sahamızı son gelen Abdussamed Karnucu ile güçlendirdik. Orda bir sıkıntımız kalmadı. Sadece stoper bölgesinde bir tane daha tecrübeli bir adam almış olsaydım yüzde yüz hazırız diyebilirdik. Ama onun dışında diğer etkenler bakımından hazır sayılabiliriz. Takımdaki arkadaşlığı en üst seviyeye çekmeye çalıştık. İkinci kampta bunu da başardık. O da yüzde yüz mü? Ufak tefek sorunlar var. Onu da sezon içinde gidereceğiz. Yeni bir ekip olmamıza rağmen takımın arkadaşlığı ve uyumu süper. Bu arkadaşlığı ve uyumu ilk maçta Konyaspor deplasmanında sahaya yansıtıp üç puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA