DEVA Partisinden Mersin Barosuna ziyaret


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, yapılan kongre sonrası Baro Başkanlığına seçilen Gazi Özdemir’i ziyaret etti.

 

Tarih : 25 Ağustos 2021 Çarşamba 13:44

Başkan Cenk Cenkcimenoğlu’nun yanı sıra, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Birkan Ölmez, İnsan Kaynakları ve Parti içi Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Esra Özkörüklü, il yöneticileri Melike Gök Telli, Muhammet Yılmaz, Tarsus İlçe yönetiminden Fatma Yıldız, Haluk Barış Tuğrul ve Akdeniz ilçe yönetiminden Fırat Altun’un katıldığı “Hayırlı Olsun” ziyaretinde hukuk alanında yaşanan sıkıntılar ve DEVA partisinin bu alanda ortaya koyduğu düşünceler konuşuldu. Baro Başkanı Gazi Özdemir’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Cenkcimenoğlu, parti çalışmaları ve projelerine ilişkin bilgiler verdiği açıklamada yönetim kadrolarında hukukçularının olmasının ülke ve kent sorunlarına hukukçu gözüyle bakılması yönünden önemli olduğunu ifade ederek, adalet çerçevesinde hizmet etmekten gurur duyduklarını söyledi.

 

“HUKUKÇULARIN SİYASETTE OLMASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”


DEVA Partisi olarak, herkese hak ettiğini vermek ve herkesin hakkını koruyup güvence altına almayı ifade eden Başkan Cenkcimenoğlu, “Adalet; toplumsal barışın, huzurun, güvenliğin ve refahın güvencesidir. Parti olarak, toplumda adalet beklentisinin çok yaygın ve güçlü olduğunun farkındayız. Partimizin temel felsefesi, siyaset ve yönetim anlayışı, adalet değeri üzerine kurulmuştur. Ülkemizin yaşadığı sorunlarının tamamının temelinde adalete olan güvenin azalması yatmaktadır”  dedi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir, partide hukukçu meslektaşlarının olmasını önemsediklerini, ortak hedeflerinin kentimizin ve insanlarımızın geleceği için çalışmak olduğunu söyledi. Başkan Özdemir, meslektaşlarının ve Mersin’in sorunlarına yönelik yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiği ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA