Atletizm Şampiyonası başladı


Türkiye Atletizm Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan "Olimpik Deneme Yarışları ve Turkcell Türkiye U16 Atletizm Şampiyonası" Mersin’de başladı.

 

Tarih : 18 Ağustos 2021 Çarşamba 13:18

17-18 Ağustos tarihleri arası 22 kategoride Türkiye geneli 51 İlden 723 sporcunun katılımıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi'nde başlayan "Olimpik Deneme Yarışları ve Turkcell Türkiye U16 Atletizm Şampiyonasının" ilk gününde Eskişehir bölgesinden 16 yaşındaki Edanur Tulum 300 metre de 39.88’lik derecesiyle U18 Türkiye rekorunu kırma başarısı gösterirdi.  İlk gün sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Mersin vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Genel Sekreteri Halil Akkaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Ahmet Tarakçı ve TAF Mersin İl Temsilcisi Halil Oğuz tarafından verildi. Mersin'in ev sahipliğinde iki gün sürecek olan organizasyonda Koronavirüs tedbirleri kapsamında görevliler maske ve eldiven takarak önlem alırken, tribünlerde bulunan seyircilere de maske ve sosyal mesafe kurallarına uymalarıyla ilgili sürekli anons yapılırken, Şampiyona yarın yapılacak olan yarışmalarla sona erecek. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA