İki elim iki cihanda da yakanda olacak!


MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’a sert sözlerle tepki gösterdi. Kocamaz’a ’İkim elim iki cihanda yakanda olacak’ diye seslenen KIlavuz, "’Burhanettin Kocamaz, ben de ülkücüler ve Türk milliyetçileri adına senden davacıyım. İki elim iki cihanda da yakanda olacaktır ! ’’ dedi.

 

Tarih : 13 Ağustos 2021 Cuma 14:20

Necdet TAŞ


MHP'li Kılavuz, sosyal medya hesabı üzerinden kendisini mahkemeye veren İYİ Partili Burhanettin Kocamaz’a sert tepki gösterdi. Kocamaz'a 'Senin gibi birinden Ülkücü olmaz' diyen Kılavuz, "Mersin’de belediye çalışanları işinden oluyorsa, insanlar vatanını ve milletini sevdiği için ekmeğinden mahrum bırakılıyorsa; Ülkücü olmak, MHP’li olmak suç olarak telakki ediliyorsa bunun en büyük suçlularında biri de sensin. Şimdi nasıl bu denli izansızca konuşabiliyorsun? Sen ebediyen Başbuğumuza, Liderimize, davamıza ve şehitlerimize ihanet eden kara bir leke olarak anılacak; şahsi hırsları uğruna davasını satan bir menfaatperest olarak hatırlanacaksın. Ve en sonunda da adı anılmayan, varlığı dahi hatırlanmayan biri olarak yok olup gideceksin" ifadelerini kullandı. 


"KAVAKTA NAR OLMAZ, KÖTÜLERDE AR OLMAZ"


"Bak Burhanettin Kocamaz! Kavakta nar olmaz, kötülerde ar olmaz. Senin gibi birinden de ülkücü olmaz! Senin hakkımda dava açman benim için şeref nişanesidir" ifadelerini kullanan Kılavuz, "Tarih, hukuk ve milli vicdan önünde de suçlu bellidir. Tüm dava şehitlerimizin iki eli yakandadır. Asıl hesaplaşacağımız yer de mahkeme-i kübradır. Ben de ülkücüler ve Türk milliyetçileri adına senden davacıyım. İki elim iki cihanda da yakanda olacaktır!.  Bak Burhanettin Kocamaz! Ülkücü Hareket hiçbir zaman alacaklı kalmamıştır. Sen bu yaptığın ihanetin bedelini de er ya da geç ödeyeceksin. Halep oradaysa arşın burada" dedi.


KOCAMAZ NE DEMİŞTİ


Burhanettin Kocamaz, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında kendisiyle ilgili bazı ithamlarda bulunan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade ederek, şu sözleri kullanmıştı: "Bizim birileri gibi kin ve nefretle sürdüreceğimiz herhangi bir politikamız olamaz. Bizim hiç bir ayrım yapmadan, birlik ve beraberlik içerisinde,hiç bir insanının aç ve açıkta olmadığı, ülke kaynaklarının birilerine peşkeş çekilmediği, huzur ve güven ortamının tam olarak sağlandığı, herkesin yarınından emin olduğu mutlu bir Türkiye yaratma hayalimiz var. Bizler Türkiye genelinde başlatılan bu çirkin kampanya hakkında elbette sessiz kalmayacak,Meclis’te yaptığı basın toplantısında şahsıma karşı beslediği kin,nefret ve attığı iftiralarla adeta kan kusarak bu kampanyayı başlatan ve insanları tahrik edip,galeyana getirmek amacıyla suça teşvik eden malum vekil başta olmak üzere,bu kampanyayı sosyal medyada seviyesizce sürdürenler hakkında yasal haklarımızı kullanacak ve gerekli suç duyurusunda bulunacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA