Ülkücülerden CHP’li Seçer’e tepki


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, işçi çıkarma tartışmaları sırasında Ülkü Ocakları’na yönelik, ‘türkü ocakları’ tabirini kullanan ve partinin oy oranı ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e tepki gösterdi.

 

Tarih : 11 Ağustos 2021 Çarşamba 16:18

Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısının Ağustos Ayı birinci toplantısında Büyükşehir Belediyesi’ndeki işçi çıkarma tartışmaları gerginliğe neden olmuştu. MHP Grup Başkanı Mahmut Tat’ın işçi çıkarmaları ile ilgili eleştirilerine cevap veren Başkan Seçer’in Ülkü Ocakları türkü ocakları söylemi gerginliği artırmış AK Parti ve MHP’liler bu sözleri nedeniyle Seçer’i kınamıştı. MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli “Dostlarıyla’ birlikte seçilerek oturduğu belediye başkanlığın koltuğunda, ilk günden bugüne kadar sürekli işten çıkarmalarla gündeme gelen Vahap Seçer’in gün geçtikçe zehirli cümlelerinin dozunu arttırarak Mersin siyasetinde talihsiz açıklamalar yaptığını ifade etti. Gölgeli, “Dün gerçekleşen meclis toplantısında sarf ettiğin cümleler hangi yandaş anket şirketleri tarafından önüne servis edilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisinin oy oranı hakkında asılsız ve mesnetsiz yorumlarda bulunma cesareti nerden gelmiştir!? Bil ki, Cumhur İttifakının içerisinde küçük/büyük ortak kavramı yoktur! Bu kavramlar, ahlaksız menfaatler uğruna bir araya gelenlerin kirli ittifaklarında vardır. Milliyetçi Hareket Partisi, her seçim öncesi oy oranları üzerinden algı operasyonlarına uğrayan ve her seferinde Yüce Türk Milletinin teveccühü ile seni ve senin gibileri yenilgiye uğratan köklü, vizyon sahibi, dualı bir partidir!” ifadelerini kullandı.

 

“İNSANLARI İŞSİZ BIRAKARAK GENEL BAŞKANININ SÖZÜNÜ AYAKLAR ALTINA ALDIN”


İttifaklarına gönül ve omuz veren omuz veren her dava arkadaşlarının bir bütün ve hep birlikte Türk Milleti olduğunu belirten Gölgeli “Türk Milleti kavramı, karanlık dostlarıyla iktidar olma hevesi güdenler için yabancıdır, anlam taşımamaktadır, çok uzaktır! Haklısın Vahap Seçer! Terörist Demirtaş’a onur rozeti takmaya hazırlanan genel başkanına söz söylemek, Türk Milliyetçileri için zaman kaybıdır! Namus sözü veren genel başkanının sözünü, binlerce belediye çalışanını işsiz bırakarak ayaklar altına aldığın gerçeği, tüm Mersinli hemşerilerimizin bildiğidir! Kandil’den emir alan, Pensilvanya’dan icazet almadan ekranlara çıkamayan genel başkanına laf söylemek, elbetteki siyaseten vakit kaybıdır, boş işlerdir! Seçmeninin 39 bin olduğu Akdeniz’den, şahsına 80 bin oy alan bir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak; mertçe, açık ve net şekilde “Biz hdp ile ittifak yapmadık” diyebilecek misin? Genel başkanının “dostlarımız” diyerek seslendiği terörist Demirtaş’ın “Başkan aponun heykelini dikeceğiz” sözünü, Mersin’de mi yerine getireceksiniz!”şeklinde konuştu.


“ÜLKÜ OCAKLARINA DİL UZATMAK TÜRK MİLLETİNE DİL UZATMAKTIR”


Ülkü Ocaklarının Türk milletinin bağrından kopup gelen, vatan ve millet aşkıyla yanıp tutuşurken “vatanımın ha ekmeğini yemişim, ha kurşununu” diyerek şehadete yürüyen, yürümeye gönüllü olan yiğitler otağı olduğunu ifade eden Gölgeli şöyle devam etti: “Ülkü Ocakları; ahlaksızlığın, uyuşturucunun, Türk kültürüne yabancı her türlü tavır ve davranışın karşısında zırh gibi duran kutlu ocaklardır! Bu değerler, bu maneviyatlar; şahsın ve partililerin için kabullenilemeyen, özümsenilemeyen milli tavırlardır. Zira, Ülkü Ocaklarına dil uzatmak, Türk milletine dil uzatmaktır. Ülkü Ocakları hakkında şuursuzca iftiralarda bulunmak, açık ve net bir şekilde Atatürk düşmanlığıdır! Zira, “Bir gün tüm Türk Devletleriyle Çin seddinde buluşacağız” diyerek Turan ülküsünü haykıran Başbuğ Atatürk’ün emanetçileri, neferleri, askerleri Ülkü Ocaklılardır! Ülkü Ocaklarımıza, partimize, tüm dava arkadaşlarımıza karşı başlatmış olduğun köksüz, ruhsuz ve şuursuz iftira ve karalama kampanyalarının karşılığını sandıkta alacaksın! Bizim gözbebeğimiz olan, adlarını her duyduğumuzda gönüllerimizi titreten Ülkü Ocaklarımız hakkında söylemiş olduğun her iftiranın, her kötü sözün hesabını Mersinli hemşerilerimiz sandıkta soracaktır! Bu şehri, karanlık “dostlarına” ve yandaşlarına teslim etmeyeceğiz! Her ihanetin, her zulmün hesabını ilk seçimde senden soracağız!”


 ŞİMŞEK: “MERSİNLİLER YAPILANLARI UNUTMAYACAK”


Seçer’e tepki gösteren MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de belediyeciliğin zor ve meşakkkatli bir iş olduğunu ifade ederek belediye başkanlarının göreve geldikleri gün itibarıyla o kentte yaşayan herkesin belediye başkanı olmak herkese eşit davranmak herkese eşit hizmet götürmek mecburiyetinde olduğunu söyledi. Mersin’de ayrım yapmayacağız hiç kimseyi işinden, aşından etmeyeceğiz diyerek namus şeref sözü verenlerin binlerce kişiyi pandemi sürecinde işten çıkarmakla kalmayarak ülkü ocaklarına laf söylediğini belirten Şimşek şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partililer ve Mersinli hemşehrilerim elbette yapılanları unutmayacak günü zamanı geldiğinde sürekli laf üretip Mersin’de taş üstüne taş koymayanlardan hesabını soracaktır. Mersin’in her yerini karış karış dolaşıyoruz her yerde yol sorunu su sorunu var.Mersin için hangi projeleri ortaya koydunuz hangi hizmetleri yaptınız çıkın millete bunu anlatın. MHP Mersin’de 8 ilçe belediyesini yöneten hizmetleri ile milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Mersinlinin hizmete birlik beraberliğe kardeşliğe ihtiyacı vardır."


‘TÜRKÜ OCAKLARI’ TABİRİNİ KULLANAN BAŞKAN SEÇER’E TEPKİ


Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında işçi çıkarma tartışmaları sırasında Ülkü Ocakları için ‘türkü ocakları’ tabirini kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e tepki gösterdi. Sezer, Ülkü Ocakları’nın kimsenin arka bahçesi olmadığını ve Türk milletinin 57. Alayı olduğunu söyledi. Göreve geldiği ilk günden zulme başlayan şovanist Vahap Seçer’in kutlu sevdaları Ülkü Ocaklarına itham ve iftirada bulunarak çirkin yüzünün altındaki kini kustuğunu ifade eden Sezer şunları söyledi: “Bilbord palyaçoluğundan başka Mersine hizmeti olmayan Vahap Seçer haddini bil. Kimse Ülkü Ocakları’na dil uzatamaz. Yörük çocuklarını bin bir iftiralarla ekmeğinden edip, pkklıları işe alan Seçer’in kime hizmet ettiği aşikârdır. Mahalle yandığında saçını tarar, sel olduğunda balkonda papağan sever hizmette bahane üretir, sıkıştığında saldırgandır. Ülkücü emekçi kardeşlerimiz ekmeğini sonuna kadar hak etmiş; görevini, emanet edinmiş, layıkıyla yapmıştır. Hizmette zirve yapması gereken sözde başkan, hadsizlikte doruk noktasına ulaşmıştır. Mersinli hemşerilerimizin cevabını vereceği günler yakındır, Ülkücüleri kokuşmuş ağzına alma, salyanı emir aldığın kapıya bırak.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA