Mersin çok şanssız bir dönem yaşıyor!


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı meclis üyeleri arasındaki sert tartışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz, "Siyaset hiç bir dönemde bu kadar ayağa düşürülmemiş, Büyükşehir Meclisi de hiç bu kadar seviyesiz tartışmalara sahne olmamıştı. Bu duruma üzülmemek elde değil. Maalesef Mersin çok şanssız bir dönem yaşıyor. Siyaset ehliyetsiz ve liyakatsiz ellerde çöplüğe dönüştürülmek istenirken, Mersin genelinde hizmetsiz, içi boş ve karşılığı olmayan, anlamsız ve sadece algı oluşturmaya yönelik gülünç ve anlamsız reklamlarla zaman kaybediyor" dedi.

 

Tarih : 11 Ağustos 2021 Çarşamba 12:42

Necdet TAŞ


Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı meclis üyeleri arasındaki sert tartışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz, "Bizler Halkımıza bir söz verdik. Birileri izledikleri çamur politikaları nedeniyle,gerek partimize gerekse de şahıslarımıza saldırmayı marifet saysa da, biz onların seviyesine düşmeyecek, oyuna gelmeyecek, milletin çağrısına uyarak, doğru bildiğimiz yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bizim kavgayla,döğüşle işimiz olmaz. Şu anda sosyal medyada yazılıp çizilenlere, Büyükşehir Belediye Meclis’inde Sayın Seçer’in artık geleneksel hale getirdiği ve her Meclis’te gerek Meclis üyeleriyle girdiği polemiklere,gerekse de bizim görev yaptığımız döneme ait mesnetsiz saldırılarına cevap vermeyi zul olarak görüyoruz. Zira siyaset hiç bir dönemde bu kadar ayağa düşürülmemiş, Büyükşehir Meclisi de hiç bu kadar seviyesiz tartışmalara sahne olmamıştı. Bu duruma üzülmemek elde değil" ifadelerini kullandı. 


MERSİN HİZMET GÖRMÜYOR


Mersin'in çok şanssız bir dönem yaşadığını iddia eden Kocamaz,  "Siyaset ehliyetsiz ve liyakatsiz ellerde çöplüğe dönüştürülmek istenirken, Mersin genelinde hizmetsiz, içi boş ve karşılığı olmayan, anlamsız ve sadece algı oluşturmaya yönelik gülünç ve anlamsız reklamlarla zaman kaybediyor. Dileğimiz odur ki,herkes bir an evvel silkinsin,taşıdıkları vebal ve üstlendikleri sorumlulukların bilinciyle, Mersin’e hizmet etmek için bir şeyler yapsın. Unutmayalım, hepimiz,tüm insanlar gelip geçici ancak yaşadığımız kentler ve Ülkemiz kalıcıdır. Kim nasıl bir davranış sergilerse sergilesin biz işimize bakıyoruz. Bizim yalan,dolan,kin ve nefretle atılan iftiralara cevap vermeye ayıracak zamanımız yok. Bizim alnımız açık başımız da diktir. Bizlere yapılan saldırılarla görevlendirdiğimiz avukatlarımız hukuk çerçevesinde ilgileniyor. Bizler Halkımızla buluşmaya, onların dertlerini ve sıkıntılarını bizzat yerinde tespit ederek yarınlardaki İYİ Parti iktidarı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA