Kocamaz ile Kılavuz mahkemelik oldu


MHP Mersin Milletvekili Olcay Olcay Kılavuz’un "Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çıkarılan işçilerin sorumlusu Burhanettin Kocamaz’dır"sözlerine tepki gösteren İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz, MHP’li Kılavuz’u mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Kılavuz hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Kocamaz, “Meclis’te yaptığı basın toplantısında şahsıma karşı beslediği kin, nefret ve attığı iftiralarla adeta kan kusarak bu kampanyayı başlatan ve insanları tahrik edip, galeyana getirmek amacıyla suça teşvik eden malum vekil başta olmak üzere bu kampanyayı sosyal medyada seviyesizce sürdürenler hakkında yasal haklarımızı kullanacak ve gerekli suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

 

Tarih : 9 Ağustos 2021 Pazartesi 11:58


Hüseyin KIRKGÖZ


MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un geçtiğimiz hafta Erdemli’de gerçekleştirilen Yörük Şenliğinde kürsüde konuşma yapan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a yönelik sarf ettiği sinkaflı sözlerin ardından başlayan provokasyon girişimi, MHP’li vekilin TBMM’de yaptığı basın toplantısının ardından farklı boyuta taşındı. MHP Mersin Milletvekili Olcay Olcay Kılavuz'un "Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde çıkarılan işçilerin sorumlusu Burhanettin Kocamaz’dır"sözlerine tepki gösteren  İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz, MHP'li Kılavuz'u mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Kılavuz hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Kocamaz, “Meclis’te yaptığı basın toplantısında şahsıma karşı beslediği kin, nefret ve attığı iftiralarla adeta kan kusarak bu  kampanyayı başlatan ve insanları tahrik edip, galeyana getirmek amacıyla suça teşvik eden malum vekil başta olmak üzere bu kampanyayı sosyal medyada seviyesizce sürdürenler hakkında yasal haklarımızı kullanacak ve gerekli suç duyurusunda bulunacağız” dedi. 


"KENDİ ÇAMURLARINDA OYNASINLAR"


MHP’li Kılavuz hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Kocamaz, “Siyasetçi üslubuna dikkat etmeli, edep sınırlarını aşacak ifadeler kullanarak kendisini toplumda küçük düşürecek, rezil edecek konuma sokmamalıdır! Maalesef son günlerde tavır ve davranışları ile her geçen gün Halkın gözünden düşerek, itibar kaybeden bir gurup zevat kaybettikleri irtifa nedeniyle sağa sola saldırmakta, başta İYİ Parti’miz olmak üzere İl Başkanımız Mehmet Dutar ile Şahsımı hedef göstererek, küfür ve hakaretlerle çılgınca tavırlar sergilemekte, kelime haznelerinin ne kadar yetersiz olduğu konusunda kamuoyuna kendilerini ifşa etmektedirler. Zira kelime haznesi yetersiz olan kişiler meramlarını anlatmaya çalışırken, içlerinde taşıdıkları kin, nefret, küfür ve iftiralarını dolgu malzemesi olarak kullanırlar! Şunu açıkça ifade ediyorum ki; Onlar düştükleri bu durumda, kendi çamurlarında oynamaya devam etsinler! Bizler bu oyuna gelmeyecek ve işimize bakacağız” ifadelerini kullandı. 


"İL BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ"


Kılavuz’un TBMM’deki basın toplantısının ardından sosyal medyada başlatılan kendisi hakkındaki karalama kampanyasına karşı suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Burhanettin Kocamaz, “Bizler Türkiye genelinde başlatılan bu çirkin kampanya hakkında elbette sessiz kalmayacak, Meclis’te yaptığı basın toplantısında şahsıma karşı beslediği kin, nefret ve attığı iftiralarla adeta kan kusarak bu kampanyayı başlatan ve insanları tahrik edip, galeyana getirmek amacıyla suça teşvik eden malum vekil başta olmak üzere, bu kampanyayı sosyal medyada seviyesizce sürdürenler hakkında yasal haklarımızı kullanacak ve gerekli suç duyurusunda bulunacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.  Bizler tüm İYİ Partililer olarak il Başkanımız Mehmet Dutar Beyefendinin sonuna kadar arkasındayız. Ve Milletvekillerimiz, Genel İdare Kurulu üyeleri olarak, Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz ve İl Başkanımızla, birlik ve beraberlik içerisinde Partimizi Mersin’de birinci parti yapmaya kararlıyız.Son olarak diyoruz ki, kim ya da kimler ne konuşursa konuşsun Durmayacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız! Çalışacağız, Çalışacağız, Çalışacağız ve Başaracağız! Velhasıl; Bu kervan yürüyecek!”


MHP'Lİ KILAVUZ NE DEMİŞTİ?


TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Mersin’de işten çıkarmalarının bir diğer sorumlusunun Burhanettin Kocamaz olduğunu iddia eden Kılavuz, “Büyükşehre başkanlık yapan 52 yıllık şanlı, şerefli partimizde hiç kimseye nasip olmayacak makamlarda bulunmuştur. Diğer partilerle beraber Mersin’in kaderiyle oynayan, davamıza, partimize ve şehitlerimize her türlü haksızlığı yapmıştır, ihaneti yapmıştır. Bunu idrak edemeyen Burhanettin Kocamaz sokaklara, meydanlara çıkarak mağdur edebiyatı oynayarak tiyatro çevirmeye devam etmektedir. Kendi varlığını Milliyetçi Ülkücü hareketinin, partimizin varlığının üstünde tutup hizmet ettiği kapıya ihanet ederek asıl karakterini, kimliğini, kişiliğini ortaya koymuş, aday gösterilmeyince de kırk kapıyı dolaşıp gündeme gelme çabaları tam bir rezilliktir. Binlerce belediye çalışanlarımız haksız, hukuksuz yere işten çıkarılırken mutlu musun, huzurlu musun? Mersin’de işten çıkarılan işçilerin sorumlusu Burhanettin Kocamaz’dır” ifadelerini kullanmıştı. 


MHP İL BAŞKANI GÖLGELİ, İYİ PARTİ İL BAŞKANI DUTAR HAKKINDA SERT SÖZLER SÖYLEMİŞTİ


Öte yandan MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'a 'Sözde vekilcik' diyen İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar'ı hedef alarak, şu sözleri kullandı: "Ülkücü Hareketin, şahsına bahşettiği makam ve mevkilerle Mersin siyasetinde adı tanınan, nefsine yenilerek gittiği ihanet çemberinin yenisi olan, yılan dilleriyle memleket topraklarında fitne saçan malum partinin şahsiyet ve haysiyet yoksunu yöneticileri.. Milliyetçi Hareket Partisi'nin pırıl pırıl geçmişi, tertemiz idealleri memleket çocuklarının gönüllerinde ve fikirlerinde nesiller boyu şerha şerha büyümekte, Yüce Türk Milletinin milli vicdanlarında taht kurmaktadır. Bu maneviyatı anlamanız, bu ideallere bağlanmanız, bu ülküleri kuşanmanız, sizler için büyük azaptır! Milliyetçi Hareket Partisinin şan ve şeref dolu mazisi, Ülkücülerin çelikten iradesi, Türk Milliyetçiliğinin sarsılmaz maneviyatı; şerefini ve onurunu nefsine çiğnetip, Mersin’i chpKK’ya peşkeş çekenler için kabullenilmesi imkansız maneviyatlar, yüreğinde taşıması hayal olan sevdalardır. Terör örgütüne ve siyasi uzantısı olan hdp’ye tek kelime etmeyenler, terörist Demirtaş ile kahvaltı programı planlayanlar için, terörist Demirtaş’a onur rozetini yakıştıran kaset genel başkanını havaalanında karşılamak, karşısında düğme ilikleyip el pençe durmak şahsına ve onuruna en çok yakışan davranıştır. MHP Genel Başkanının, Bilge Liderimizin talimatları ve tasarruflarıyla Mersin Milletvekilliğine layık görülen dönemin Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Mersin Milletvekilimiz Olcay Kılavuz’un Türk Milletine olan sevdası, Ülkücü Harekete olan sadakati, Bilge Liderimize olan bağlılığı, ruhunu ve onurunu makam ve mevki hırsına satanlar için anlaşılması güç inanç ve cesaret zirvesidir. “Hadi kazansınlar da görelim” diyerek, yörükler şehri Mersin’i chpKK’ya teslim edenler; Türklükten, insanlıktan, yörük sevdasından, Mersin aşkından bahsedecek en son kişi bile değildir. Mersin’de yörük çocuklarını işsiz bırakan zihniyete ve onların “dostlarına” tek kelime etmeyenler, sözde memleket sevdalarını Ülkücü Hareket’e öğretmeye çalışmakta, yiğitlik taslama çabasına girmektedirler. Malum partinin şovenist il başkanına tavsiyenin ötesinde, uyarı niteliğindedir; Hangi oluşumla, hangi ihanet şebekesiyle, hangi yıkım projesiyle kol kola oluyorsan ol! Onursuzluğu ve riyakarlığı üzerine elbise olarak giyen hangi şahsın önünde el pençe duruyorsan dur! Memleket çocuklarının rızkıyla oynayan milli vicdan yoksunlarına hangi saygıyı göstereceksen göster. Milliyetçi Hareket Partisinin muhterem Genel Başkanını, Kıymetli Yöneticilerini, Milletvekillerini ve Ülkücüleri fosseptiğe dönmüş ağzına alma. Şahsının geçmişi ve bugünü herkesin malumudur! Çukur siyaset, yılan dil, çürümüş yürek, kokuşmuş zihniyet sana en çok yakışandır. Garibanlardan aldığın ah, senin üzerindedir, iki yakandadır." 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA