Tarsus TSO’dan da ‘aşı olalım’ çağrısı


Vaka sayılarının yeniden artması iş dünyasını tedirgin etmeye başladı. Yeni bir kapanmayı göze alamayan iş dünyasından sesler yükselmeye başlarken Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’ndan da aşı çağrısı geldi.

 

Tarih : 29 Temmuz 2021 Perşembe 15:26

Kurban Bayramı tatiliyle birlikte Covid-19 vakaları yeniden yükselişe geçti. Başta sağlık olmak üzere hayatın her alanını etkileyen salgın ekonomide de tekrar tehlike sinyallerini beraberinde getirmeye başladı. Türkiye ekonomisinin yeni bir kapanmayı kaldıramayacağını düşünen iş dünyası temsilcileri, aşılananların sayısını artırmak için aksiyon almaya başladı. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da bu sürece destek olarak aşı olalım çağrısında bulundu. Salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere maksimum düzeyde uyulması gerektiğine dikkat çeken Koçak, ‘’Rehavete kapılmadan tedbirlere en üst seviyede uymamız gerekiyor. Yaşamımızın normale dönmesi ve ekonominin çarklarının işlemesi için mücadeleye katkı sunmak zorundayız. Ne yazık ki risk halen devam ediyor. Bu hastalıktan gerçek anlamda kurtulmamız için aşılama kampanyasına hepimiz destek olmalıyız. Aşımızı olalım. Tedbiri elden bırakmayalım’’diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA