Mersin’de İYİ Parti-MHP gerginliği bitmiyor


MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ile MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’la ilgili açıklamalarına aynı sertlikle yanıt veren İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, "Yörük Şenliğinde, bu coğrafyanın sorunlarından uzak, Yörükleri temsil etmeyen uzaklardan getirilmiş ve aynı zamanda büyüğüne nasıl davranacağını bilmeyen sözüm ona vekilcik ve etrafındaki birkaç zembereği kurulu şahıs tarafından Kocamaz’a yapılan saygısızlığı kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.

 

Tarih : 28 Temmuz 2021 Çarşamba 15:13

Adem GÜNEŞ


Mersin Akdeniz Köselerli Yörükleri yönetimi bizleri çalışma ofisimizde ziyaret ederek, davetlerine icabet ettiğimiz program sebebiyle teşekkür plaketi sundular. Yörükler adına açıklama yapan Nebi Bozoğlu, şölen alanında yapılanları tasvip etmediklerinin altını çizdi. 


"YÖRÜKLER MİSAFİRLERİNE YUH ÇEKMEZ"


Yaşananların kendilerinden bağımsız gerçekleştiğini ve derneğe ve Köselerli Yörüklere bağlı olmayan, dışardan katılan bazı katılımcıların yaptığı münferit bir olay olduğunu ifade eden Bozoğlu,  “Biz yörükler ve yörükler derneği olarak Başkan Kocamaz’ı dün sevdik bugün de sevmeye devam ediyoruz. Derneğimiz bütün siyasi partilere eşit mesafededir. Yörükler olarak düzenlediğimiz bu şenlik partiler üstü bir organizasyondur. Hiçbir parti ile bağımız olmadığını saygıyla kamuoyuna duyurmak isteriz. Yörüklerimiz misafirlerini el üstünde tutar asla yuh çekmez” ded. 


DUTAR: "BU SAYGISIZLIĞI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ"


Öte yandan konuyla ilgili bir açıklama yaparak, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ile MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'a tepki gösteren İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, "Yörük Şenliğinde, bu coğrafyanın sorunlarından uzak, Yörükleri temsil etmeyen uzaklardan getirilmiş ve aynı zamanda büyüğüne nasıl davranacağını bilmeyen sözüm ona vekilcik ve etrafındaki birkaç zembereği kurulu şahıs tarafından memleketimizin siyaset çınarlarından, hizmet erlerinden Genel  İdare Kurulu Üyemiz Burhanettin Kocamaz’a yapılan saygısızlığı kabul etmemiz mümkün değildir. Ömrü Mersin’e hizmetle geçmiş gönül insanına, yeni yetme aynı zamanda irfandan nasipsizlerin yaptığı saygısızlık hakikatte bu milletin sorunlarını örtme, görmezden gelme eylemidir.  Lakin  bu millet sorunları dile getirecek insanları bekliyor ve bu densizlere cevap vereceği sandığı bekliyor. Bu Saygısızlığı Unutmadık, Unutmayacağız" dedi. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA