Diş çektirirken dudağını yırttılar


Diş ağrısı nedeniyle Tarsus Diş Hastanesine giden Z.A. (30) isimli kadının 20’lik dişini çekmeye çalışan Diş Hekimi iddiaya göre kadının diş eti ve dudak kenarlarını yırttı. Diş eti ve dudak kenarlarında yırtılmalar nedeniyle konuşamayan kadın ve kendisine yanlış müdahale ettiğini ileri sürdüğü hekimlerden şikayetçi oldu.

 

Tarih : 28 Temmuz 2021 Çarşamba 13:29

Hüseyin KIRKGÖZ


Mersin'in Tarsus ilçesinde oturan 30 yaşındaki Z.A. isimli vatandaş diş ağrısı nedeniyle Tarsus Diş Hastanesine gitti. Z.A'nın 20’lik dişini çekmeye çalışan Diş Hekimi iddiaya göre kadının diş eti ve dudak kenarlarını yırttı. Diş eti ve dudak kenarlarında yırtılmalar nedeniyle konuşamayan kadın ve kendisine yanlış müdahale ettiğini ileri sürdüğü hekimlerden şikayetçi oldu. 


HASTA TARSUS'TAN MERSİN'E SEVK EDİLİYOR


Konuya ilişkin olarak İl Sağlık Müdürlüğü’nden ise şu açıklama yapıldı;  “Z.A. isimli hasta 09.30 da acil polikliniği başvurmuştur.Muayene sonrası panoramik röntgene gönderiliyor. Röntgende gelince anestezi yapılıp diş çekimine başlanıyor. Diş çok çürük olduğunda dolayı kırılıyor. Dt.Ç. 15 dak.uğraşıyor. Diş çıkmayınca yardim için sorumlu hekimi arıyor. S. bey ile E. bey geliyor.E.  bey Dış çekimine devam ediyor. 30 dakika uğraştıktan sonra hasta kalkmak istiyor. Hekimlerimiz Mersin Dış Hastanesine hastanın ilaçlarını yazıp, sevk ediyorlar. Hasta normal bir şekilde gidiyor.  Dış çekimi esnasında yanağın gerdirilmesine bağlı olarak kızarıklık oluşması normaldir.Diş çekimi yapılırken dişeti dişten ayrılır.  Hastanın dediği gibi bir durum gerçekleşmemiştir. Hastaya 2 hekim arkadaşımız  saygılı bir şekilde ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışlardır. Kayıtlarımıza göre Temmuz ayında  E. bey 90 Diş çekimi Ç. hanım 70 Diş çekimi gerçekleştirmiş olup kurumumuzun en çok Diş çeken hekimlerindendir.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA