İğrenç iftirayı kabul etmiyoruz!


Bazı yöneticilerin transferlerde haksız kazanç elde ettiği iddia edildi. İddiaları sert bir dille yalanlayan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, "Hiçbir Yöneticimiz, herhangi bir futbolcu transferinden ya da başka bir yolla haksız kazanç elde etmemiştir. Hiçbir yöneticimizin karakteri sosyal statüsü böyle iğrenç bir iftirayı kabul etmez. ben istemedikçe benim paramı kimse yiyemez diyorum. Bunca yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip kişiliğimi böyle bir oyuna getirilebileceğini düşünenler ve kandırılarak benden “para sızdırılabileceği” iddiası alçaklıktan öteye geçemeyecek bir iftiradır" dedi.

 

Tarih : 28 Temmuz 2021 Çarşamba 11:59

 Hüseyin KIRKGÖZ


Misli.com 2. Lig temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu'nda sular bir türlü durulmuyor. Başkan Şahin Kırbıyık'ın istifa kararından dönmesinin ardından bu sefer de bazı yöneticilerin transferlerde haksız kazanç elde ettiği iddia edildi. 


ALDIKLARI TALİMATLA DOZU ARTTIRDILAR


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Şahin Kırbıyık, "Yönetime geldiğimiz günden kısa bir süre sonra, başta Kulüp Başkanı olarak ben olmak üzere, yönetim kurulumuzu yıpratmaya yönelik çok çirkin yalan, hakaret ve iftira dolu saldırılar gerçekleştirilmiştir. Bizler bunları ciddiye almaksızın çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettik. Ancak son günlerde iyice seviyesizleşen bu kişiler, birilerinden aldıkları emir ve talimatlar ile dozu artırmış, kamuoyuna yalan yanlış bilgi vermeyi adet haline getirmişlerdir. Hal böyle olunca Başkanlığını şeref ve gururla yapmakta olduğum takımımızın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bu açıklamanın yapılması zarureti doğmuştur. Hiçbir Yöneticimiz, herhangi bir futbolcu transferinden ya da başka bir yolla haksız kazanç elde etmemiştir. Hiçbir yöneticimizin karakteri sosyal statüsü böyle iğrenç bir iftirayı kabul etmez" ifadelerini kullandı. 

 

 "İDDİALARI KINIYORUM"


"Kendi İradesiyle Yönetim Kurulu Üyeliklerinden istifa edenler dışında her birimiz canla başla ve özveri ile görevimizin başındayız" diye konuşan Kırbıyık, "Toplumun herhangi bir kişisi ya da tüzel kişiliği ile bir kavgamız bulunmadığı gibi barışık bir hal sergilemekteyiz. Bu barış ortamını bozanlar ve bozmak için çaba sarf edenler, gazetecilik ve benzeri kisvelere sığınarak yalan, hakaret ve iftira içeren sözde haber yapanlarla ilgili yasal girişimde bulunacağımız gibi topluma da ifşa edeceğiz.Nemalanma peşinde olanlar boşuna çabalamışlar ve gereken karşılığı da almışlardır. Şu da bilinmelidir ki, takıma faydası olmadan takımla bu güne kadar en ufak ilgisi bulunmayan takımın renklerinden bile bihaber olan ve  şirin görünmek çabasında olan bu kişilerin, beni kulübümüzü en üst seviyeye taşımak için harcamakta olduğum paradan yönetimimizde yer alan değerli kişilerin haksız kazanç elde ettiği iftirasını esefle kınıyorum" dedi. 


"BEN İSTEMEDİKÇE BENİM PARAMI KİMSE YİYEMEZ"


İddiaları ortaya atanların talimatla hareket ettiğini öne süren Kırbıyık, "Ben istemedikçe benim paramı kimse yiyemez diyorum. Bunca yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip kişiliğimi böyle bir oyuna getirilebileceğini düşünenler ve  kandırılarak benden  “para sızdırılabileceği” iddiası alçaklıktan öteye geçemeyecek bir iftiradır. Sayın halkımızdan, bu tür insanların iftira yalan hakaret dolu sözde haberlerine itibar etmemesi ve ciddiye alınıp, desteklercesine takip etmemesi ve gereken cevabın verilmesini de önemle rica ediyorum. Biz karşılıksız menfaatsiz gerçek Tarsus İdman Yurdu severler ve halkımızla biriz, yönetim olarak bir ve diriyiz. Verimli ve başarılı şekilde geçmekte olan birinci kampımızın sona ermesine az bir süre kalmış olup birkaç günlük izinden sonra inşallah ikinci kamp başlayacaktır" dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA