Zararına satış yapıyoruz!


Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, borçlu esnaflara yeni yasal düzenleme ile getirilen ödeme kolaylığından yararlanma çağrısında bulundu. 10 kuruşa sattıkları ürünü 11 kuruşa alarak, zarar eder duruma düştüklerini ifade eden Yalçın, "Yani sürekli olarak sermayemiz eksildi. Yani iş yapmamıza rağmen, yine pandemiden zarar gördük. Pandemiden sıkıntı çeken esnaflarımızda kanuni zorunluluk olan Oda aidatlarını ödemekte zorlandılar. Esnaflarımızdan özellikle rica ediyorum. Borcu olan esnaflarımız bu yapılandırmayı muhakkak yapsınlar" dedi.

 

Tarih : 16 Temmuz 2021 Cuma 15:01

Başkan Yalçın, tüm esnafların Kurban Bayramını tebrik ederek başladığı konuşmasında, “İnşallah daha sağlıklı, güzel günlerde daha farklı ortamlarda bayramlar kutlamaya nasip olacak. Esnaflarımızın pandemi döneminde yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle Oda aidatlarını ödemede sıkıntılar yaşadılar. Her ne kadar bizim bakkal esnafımız, gıda sektörünün temsilcisi olmamıza rağmen ürünlerin aşırı şekilde fiyat almasından dolayı, satmamıza rağmen, iş yapmamıza rağmen, maalesef zarar eder duruma düştük” dedi.

 

 ZARARINA SATIŞ YAPIYORUZ"


10 kuruşa sattıkları ürünü 11 kuruşa alarak, zarar eder duruma düştüklerini ifade eden  Yalçın, “Yani sürekli olarak sermayemiz eksildi. Yani iş yapmamıza rağmen, yine pandemiden zarar gördük. Pandemiden sıkıntı çeken esnaflarımızda kanuni zorunluluk olan Oda aidatlarını ödemekte zorlandılar. Son 7326 sayılı resmi gazetede yayınlanan kanunla, diğer SGK, Bağ-Kur, maliye borçlarının yapılandırması gibi, Ticaret Bakanlığı’nın sayfasında bizim esnaf Odalarına olan borçlarda yapılandırmaya gitti. Esnaflarımızdan özellikle rica ediyorum. Borcu olan esnaflarımız bu yapılandırmayı muhakkak yapsınlar. Akdeniz Çünkü esnaf kefaletlerden kredi kullanıldığında odalardan evrak istendiğinde sistem sıkıntı yaratabiliyor. 31 Ağustos bu konuyla ilgili son gün” diye konuştu. Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, “Pandemi döneminde 1 Temmuz itibariyle normalleşme adımları atılmış olmasına rağmen, işyerlerimizde mutlaka maske, hijyen ve mesafe kurallarına uyacağız. Aşımız çıkmış ise mutlaka aşımızı olacağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA