Sesiyle dinleyenleri büyüledi


Mersin’de 21 yaşındaki genç şarkıcı Eren Solmaz, çıktığı ilk sahnesinde dinleyenleri büyüledi. Solmaz, eşsiz performansı ve söylediği birbirinden güzel şarkılarla kendisini izlemeye gelenleri adeta mest etti.

 

Tarih : 15 Temmuz 2021 Perşembe 12:51

Muhteşem sesi ve gitar performansıyla Solmaz, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gün yaşattı. Çocukluğundan bu yana gitar ve bağlama çalan Eren Solmaz, sahnedeki ilk heyecanını yaşadı. Yenişehir ilçesinde bulunan Retro Music Cafe’de ilk kez sahneye çıkan Eren Solmaz’ı ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı. Solmaz, eşsiz performansı ve söylediği birbirinden güzel şarkılarla kendisini izlemeye gelenleri adeta mest etti. Kendisini ilk konserinde izlemeye gelen müzikseverler, Eren Solmaz’ın büyüleyici bir sesi olduğunu ve ileride çok daha başarılı olacağını ifade ettiler. Eren Solmaz’ın sahne performansına hayran kaldığını belirten Gizem Aslan adlı bir vatandaş ise, “İlk performansı olduğunda çok şaşırdım. Sahnedeki kendinden emin duruşu ve muhteşem performansı gerçekten takdire şayan. Etkileyici bir ses tonuna sahip. Eminim ileride çok daha güzel yerlere gelecektir. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi) 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA