Karamanlı Öğrenciler Mersin’i gezdi


Gençlik Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ‘Biz Anadolu’yuz’ projesi kapsamında Karaman’dan gelen 40 öğrenci Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Mersin’de ağırlandı.

 

Tarih : 13 Temmuz 2021 Salı 12:21

Özellikle dezavantajlı gençlerin sosyal hayata katılımının amaçlandığı Biz Anadolu’yuz projesinde eğitim, sanat, kültür, spor tarihi ve turistik geziler gibi alanlarda ön plana çıkan proje kapsamında Karaman’dan gelen 40 öğrenci  Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 06-09 Temmuz tarihleri arasında Mersin'de ağırlandı.  Biz Anadolu’yuz projesi kapsamında ilimizde misafir ettiğimiz öğrenciler İlk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan ve Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Berna Kulaç’ı daha sonra Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’yu ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretlerin ardından Kırkkaşık Bedesteni esnaf ziyareti, Eshab-ı Kehf (Yedi Uyurlar) mağarası, Tarsus Hayvanat bahçesi, Tarsus Şelalesi, tekne turu ve sinema etkinliğinin ardından Tarsus Gençlik Merkezi Gençlik Liderlerinin hazırladığı çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendiler. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA