Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok oldu


Mersin’in Silifke ilçesinde kız kardeşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklu bulunan Belediye Başkanı Mücahit Aktan’ın görevinden istifa etmesinin ardından Belediye Meclisinde yapılan seçimde Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok oldu.

 

Tarih : 9 Temmuz 2021 Cuma 17:57

Silifke Belediye Meclis salonunda yapılan Belediye Başkanlığı seçiminde 17 oy alan Cumhur İttifakı'nın adayı Sadık Altunok Silifke Belediye Başkanı oldu. Millet İttifakı'nın adayı Erden Doğruöz 12, Bağımsız aday Barış Kurşun 1 oy aldı. Üçüncü turda oyların çoğunluğunu alan Sadık Altunok Silifke Belediye Başkanlığı görevine seçildi.


"EN YÜKSEK NOKTALARA ERİŞECEĞİZ"


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok Mecliste yaptığı konuşmada, “Başta Cumhur İttifakı meclis üyeleri olmak üzere, tüm arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim. Biz her şeyden önce yol arkadaşım, kardeşim, canım, ciğerim yıllarca bir arada olduğumuz kardeşim Mücahit Aktan’ın yerine vekalet ettim. Onun adına teşekkür ediyorum. Dün de babasını kaybettik. Allah rahmet eylesin. İnşallah bugünden sonra da var gücümüzle Silifke için mücadele edeceğiz. Hep beraber Allah rızası için çalışacağız, en yüksek noktalara erişeceğiz diyorum” dedi. 2019 yılı Mayıs ayında meydana gelen olayda, Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, eşinden bir süre önce ayrılıp tek başına yaşayan kız kardeşi Meryem Aktan’ı, bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada tabanca ile vurduğu iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Meryem Aktan 2 ay hastanede yattıktan sonra hayatını kaybetmiş, Başkan Mücahit Aktan yapılan soruşturma sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Silifke Belediye Başkanlığı görevini vekaleten Sadık Altunok yürütüyordu. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA