MHP’li Şimşek; ”Ehliyet affını çıkaralım”


Bayram öncesi ehliyet affı çıkarılması çağrısında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ehliyet affı bekleyen çok sayıda vatandaş olduğunu ve ehliyet affının bayram öncesi Meclis gündemine alınmasını talep ederek ” Bayrama bir müjde verelim, ehliyet affını çıkaralım, milletimi sevindirelim” dedi.

 

Tarih : 9 Temmuz 2021 Cuma 11:23

Konuyla ilgili TBMM Genel Kurulda konuşan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Günlerdir burada ehliyet mağdurlarının sesini duyurmaya çalışıyoruz. Bayram yaklaştı, bayrama sayılı günler kaldı. Ceza puanlarından dolayı veya karıştıkları trafik kazalarından dolayı ölümlü kazaya sebebiyet vermemiş olan ehliyet mağdurlarının bayramdan önce mutlaka Meclis gündemine alınıp bunlara bir af çıkartılması talebimizdir. 800 bine yakın ehliyet mağduru vardır. Bunların içerisinde geçimini şoförlükten temin eden yüz binler vardır ve bunlar, 3'er 5'er puanlık cezaların toplamından dolayı ehliyetlerine el konulmuş ve şu pandemi şartlarında da evlerine ekmek götürememektedir çünkü ehliyetleri olmadığı için çalışamamaktadırlar. Bunun mutlaka gündeme alınması ve bayramdan önce bunlara bir müjde verilerek ehliyet affının çıkartılmasını talep ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA