MDOB, Mersinlileri ‘A Capella’ ile buluşturuyor


Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), insan sesinin enstrüman olarak kullanıldığı ‘A Capella’ çok sesli müzik türünü Mersinlilerle buluşturacak.

 

Tarih : 5 Temmuz 2021 Pazartesi 17:07

MDOB, 10 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da Mersin Mezitli Amfi Tiyatroda ‘OperAcapella’ konseri düzenleyecek. İnsan sesinin enstrüman olarak kullanıldığı ‘A Capella’ çok sesli müzik türü, bu konserle Mersinli sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Dünyada birbirinden farklı örneği bulunan Acapella eserleri, MDOB koro sanatçıları ve koro şefi Anıl Aydın’ın önderliğinde sanatseverler ile buluşacak. Türk bestecilerinden ve dünya koro repertuvarından sevilen şarkıların yer alacağı konserde ayrıca Afrika Halk Şarkılarının renkli, hareketli ve sıcak melodileri, Mersin Devlet Opera ve Balesi korosu sanatçılarının zengin ses rengi ve ahengi ile sahnede olacak. Yaklaşık bir saat sürecek olan konser, Sağlık Bakanlığının belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen, yeni seyirci oturma düzeni ile güvenli bir ortamda dinleyicilerin beğenisine sunulacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA