Milli Yol Hareketi partileşiyor


Türkiye siyasetinde yeni kurulması planlanan bir partinin altyapı çalışmaları olan ve Milli Yol Hareketi olarak adlandırılan oluşum partileşme kararı aldı. Konuyla ilgili konuşan BBP eski Mersin il ve Tarsus ilçe başkanı Hasan Köse, ’’Yeni bir oluşum ve Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu sevdalısı Alperenler olarak yola çıkıyoruz. Allah utandırmasın” dedi.

 

Tarih : 5 Temmuz 2021 Pazartesi 17:04

Hüseyin KIRKGÖZ


Türkiye siyasetinde yeni kurulması planlanan bir partinin altyapı çalışmaları olan ve Milli Yol Hareketi olarak adlandırılan oluşumun Mersin il istişare toplantısı Tarsus'ta gerçekleştirildi.  BBP eski Mersin il ve Tarsus ilçe başkanı Hasan Köse’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıya hareketin öncülerinden Haşim Yanar ve Remzi Çayır ile bir grup kurucu ile Tarsus ve Mersin’den Muhsin Yazıcıoğlu sevdalısı Alperenler katıldı.

 

 "ALPERENLER PARTİLEŞİYOR


Hasan Köse, ''Yeni bir oluşum ve Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu sevdalısı Alperenler olarak yola çıkıyoruz. Allah utandırmasın” dedi. Parti kurucularından Remzi Çayır da, "Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu sevdalısı Alperenler olarak davaya sahip çıkmak için yollardayız” ifadelerini kullandı. Haşim Yanar ise, 28 yıl önce Muhsin Yazıoğlu liderliğinde yola çıktıklarını, fakat gelinen noktada BBP genel merkezi ile görüş ayrılığı içerisinde olduklarını kaydederek, “Merhum Muhsin Yazıcıoğlu başkanımız şehit edildiği günden bu yana fikirlerini yaşatmak için çalışıyoruz. Anadolu’yu geziyor ve siz değerli yol arkadaşlarımızı dinliyoruz” dedi. Toplantı sonunda Atatürk ve silah arkadaşları ile   Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu  ile merhum dava arkadaşları ruhuna Fatiha okundu.
 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA