Sen yoksan biz de yokuz!


Misli.com 2. Lig’de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda büyük belirsizlik ve kaos var. Yeni transferler yapıldı ancak Şahin Kırbıyık’ın ani istifası kulübü belirsizliğe sürüklemiş durumda. Konuyla ilgili konuşan Kırbıyık, "Kulübün aylık 800-900 bin TL’lik bir gideri var. Biz kulübün her ay bu geliri elde etmesi için çabaladık. Anlaşamadığımız tek nokta bu oldu. Tarsus İdman Yurdu’nun kimse el açmasını istemiyoruz. Yoksa kentte ikinci bir Mersin İdman Yurdu akıbeti yaşarız. Transfer ettiğimiz Umut Sözen, Artun Akçakın ve Muharrem Doğan, beni arayıp ’Başkan sen yoksan biz de yokuz’ ifadelerini kullandılar" dedi.

 

Tarih : 3 Temmuz 2021 Cumartesi 16:36

Necdet TAŞ


Misli.com 2. Lig'de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu'nda büyük belirsizlik ve kaos var. Yeni transferler yapıldı ancak Şahin Kırbıyık'ın ani istifası kulübü belirsizliğe sürüklemiş durumda. Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanlığından istifa eden İş İnsanı Şahin Kırbıyık, yaptığı açıklamayla dönüş sinyali verdi.  Amacının Tarsus'u karıştırmak ya da taraftarlarla Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ı karşı karşıya getirmek olmadığının altını çizen Kırbıyık, "Bizim düşüncemiz Tarsus İdman Yurdu'nu bir düzlüğe çıkarıp kimseye muhtaç olmadan yoluna devam etmesiydi. Malum kulübün aylık 800-900 bin TL'lik bir gideri var. Biz kulübün her ay bu geliri elde etmesi için çabaladık. Anlaşamadığımız tek nokta bu oldu. Kendi şahsıma hiçbir şey istemedim. Sorunumuz sadece buydu" ifadelerini kullandı. 


"AMELİYATTAN SONRA KARARIMI BİLDİRECEĞİM"


İstifa dilekçesi yazdığını hatırlatan Kırbıyık, "Eğer sayın belediye başkanımız buna bir ön ayak olursa taraftarla ve ilçe halkı kendisine minettar olacak. Daha önce istifa ettiğimi açıklamıştım. İstifa dilekçemi yazıp gönderdim. Ancak gelen yoğun baskı ve talepler nedeniyle kararsızım. Önümüzdeki hafta için ameliyat olacağım. Ondan sonra tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağım. Bİr şey yapacaksam en iyisini yapmak istiyorum. Tarsus İdman Yurdu taraftarına teşekkür ediyorum. Aslan yattığı yerden belli olur diyerek tesislerimizi yeniledik. yemesi, içmesi, yatması hep külfet. Kimse kusura bakmasın ben kimseye domates vermem ama domates serası alırım kulüp için. Gelir getirecek ortam hazırlamamız lazım. Eğer her ay bu kulübe bir girdi olursa kulüp tek başına kimseye muhtaç olmadan ayakta kalabilir. Benim tüm mücadelem bunun için" şeklinde konuştu. 


"MERSİN İDMAN YURDU AKIBETİ YAŞARIZ"


Kulübün kendi ayakları üzerinde durması için gelecek planları yaptıklarının altını çizen Kırbıyık, "Tarsus İdman Yurdu'nun kimse el açmasını istemiyoruz. Kulüp anonim şirket olmalı. Anonim şirket olursa kulübün geliri ve gideri resmiyet altında olmuş olur. Gelirler ve reklamlar daha da artar. Bu nedenle Tarsus İdman Yurdu'nun ivedi bir şekilde anonim şirket olması lazım. Kulüp için en hayırlısı bu. Yoksa kentte ikinci bir Mersin İdman Yurdu akıbeti yaşarız. Biz bu kentte ikinci bir Mersin İdman Yurdu akıbeti görmek istemiyoruz. Futbolcuların maç öncesi gittikleri şehirlerde Tarsus İdman Yurdu'nu en iyi şekilde temsil etmeleri için Kiğılı ile anlaşmıştım. Yani amacım kulübe tümden düzen getirmekti" diye konuştu. 


KULÜBÜ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE


İstifasının bazı insanları sevindiğini iddia eden Şahin Kırbıyık, "Benim istifa etmem kimseye fayda sağlamaz. Aksine Tarsus İdman Yurdu'na zarar verecek ve bazı isimleri sevindirecek. Bu insanları sevindirmemek için elimden geleni yapmaya hazırım. Salı ya da Çarşamba günü yeniden bir durum değerlendirmesi yapacağım. Tarsus İdman Yurdu'na ticari sistem gelmeli, siyasi sistem değil. Siyaset ancak bu kulübe zarar verir. Konuyla ilgili herkes bir yalan söylüyor. Kendimi bir yalan deryasında buldum. Kandırılıyorum ve bu da benim çok zoruma gidiyor. Şahin Kırbıyık bugüğn var yarın yok. O yüzden baba gibi bir Tarsus İdman Yurdu bırakmak istiyoruz miras olarak. Bu yüzden belediyenin, kaymakamlığın, ticaret ve sanayi odasının destek sunması lazım. Kulübe en zor süreci atlattım. Borçları kapattım, transferleri yaptım, tesisleri yeniledim. Allaha çok şükür kmseye tek kuruş borcumuz yok. Transfer ettiğimiz Umut Sözen, Artun Akçakın ve Muharrem Doğan, beni arayıp 'Başkan sen yoksan biz de yokuz' ifadelerini kullandılar. El ele verelim ve Tarsus İdman Yurdu'na güzel bir gelecek hazırlayalım. Artık kimseyle kavga etmek istemiyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA