Bir masaldı bitti!


Misli.com 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık ile Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan arasındaki gerilim kulübün geleceğine adeta darbe vuruyor. Bozdoğan’ın verdiği sözleri tutmadığını iddia eden Kırbıyık, "Bir masaldı, bitti... herkesin yolu acık olsun güzel günlerdi" diyerek istifa sinyali verdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanvekili Özer Alp, "Tarsus İdman Yurdunda görevi devir aldığımız günden beri hep kaos bir ortamda çalışmaktayız. Hedefimiz olan şampiyonluğu bu şehre yaşatmaktır, bunu yaparken şehrimizin dinamolarından destek almaktır. Bu destek maddi değil tamamen manevidir" dedi.

 

Tarih : 29 Haziran 2021 Salı 13:05

Necdet TAŞ


Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda Mart ayında yapılan genel kurulda son bir yıldır adı kulüp başkanlığı için geçen ancak çeşitli iddialarla gündem gelen Şahin Kırbıyık koltuğa oturarak görevine başladı. Bu süreçte futbolcular ve teknik heyet alacakları ve transfer yasağı sorunlarına çözüm üreten ayrıca geçtiğimiz günlerde yenilenen tesisler ile Stor Mağazasını hizmete açan Kırbıyık, ancak çalkantılı yönetim sürecine bir türlü çare bulamadı.


"BİR MASALDI BİTTİ"


Sık sık istifalarla gündeme gelen Şahin Kırbıyık’ın önceki gün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından Tarsus İdman Yurdu videosu paylaşarak, “Bir masaldı, bitti... Her kesin yolu acık olsun güzel günlerdi” paylaşımı ile istifasını duyurdu. Ancak ardından sosyal medyada özellikle yoğun bir tartışma başladı. Bazı taraftarlar karara tepki gösterirken bazıları harcamalara dair sorular yöneltti. Bunun üzerine Kırbıyık, “Benden hesap isteyen ‘nerelere para harcadınız?’ diyen bir toplumdan ne beklerim, korkmayın kulübü borçlandırmadım, anamın ak sütü gibi helali hoş olsun. Bin 900 TL ortalama 10 futbolcu 13 milyon. Bir önceki yılın futbolcu alacağı 2 milyon 850 TL, tahtanın kalkması için bir milyon 450 TL. Store Mağazası için depodaki ürünlerle bir milyon 900 TL. 580 bin TL sinevizyon aracı. 8 milyon TL tesis yapımı. Tarsuslular, TİY lider korsanlar kulübünüze sahip çıkın, kimsenin basamak olarak kullanmasına müsaade etmeyin. 400 bin nüfuslu yerin tek ileri gelenleri siz siniz. Halkta sizsiniz. Loca, lobi de sizsiniz” paylaşımında bulundu.


ALP: "BİZİ HER SEFERİNDE OYALADILAR"


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanvekili Özer Alp, "Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanımız Harun Şahin Kırbıyık sosyal medya hesabından istifa edeceğini açıklamıştır. Kulüp başkanımız görevinin başında olduğunu kendisi yurt dışı ödül töreni sonrası daha kapsamlı açıklamayı, süreçler sonrası netlik kazanacağını bilmenizi isterim. Tarsus İdman Yurdumuzu gerek marka, gerek sportif başarı konusunda son günlerde ülke genelinde konuşulmaktadır. Bunun mimarı başkanımız Şahin Kırbıyık'tır. Tarsus İdman Yurdunda görevi devir aldığımız günden beri hep kaos bir ortamda çalışmaktayız. Hedefimiz olan şampiyonluğu bu şehre yaşatmaktır, bunu yaparken şehrimizin dinamolarından destek almaktır. Bu destek maddi değil tamamen manevidir. Değerli sporseverler bizler talip olduğumuzda kulüp içi bazı borçlar ve mülkiyeti belediye ait olan daha önce Kulübü'müzde olan taşınmazların iadeleri ilk gün konuşulmuştur. Bizler kulübe gelir amaçlı halısaha projemiz vardı, siz yapmayın zaten vereceğiz, bizde destek olalım denildi. Bunlara istinaden başkanımız, kurumumuz farklı diyalog ve sebeplerle her seferinde oyalanmıştır" ifadelerini kullandı. 


"BAŞKAN BOZDOĞAN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMADI"


"Bunların üstüne bizler görevimizi yaptık, başkanımız tesisi yeniledi, en iyi oyuncularla yeni ekip kuruldu, bize bırakılan ödemeleri yaptı. Tarsus Belediye Başkanımız Dr Haluk Bozdoğan beyin daha önce kullanımı Kulübümüzde olan yerlerin tahsisine söz verip en erken zamanda çözeceğini lakin artık bunun yerine artık devir etme zamanı geldiğini düşünmekteyim" ifadelerini kullanan Alp, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Son zamanlarda kurum başkanları, diğer STK başkanları ve müdürleri ziyaret etme konusunda sitemlerini dile getirmişlerdir. Değerli başkanlar kongrede de, içerideki maçlara dahi yerinizi almadınız hatırlatmak isterim.  Bizlerin bu talebi kendi menfaatlerimiz için değil, Tarsus İdman Yurdu gelecekteki temel taşlarını oluşturmaktır.  Tarsus idman yurdu yönetim kurulu olarak Kulüp başkanımız Harun Şahin KIRBIYIK alacağı tüm kararların arkasındayız. Tarsus idman yurdu da, Harun Şahin KIRBIYIK'ta sahipsiz değildir. Eğer ki yeni yönetim ve yeni düzen diyorsanız ben istifa etmeye hazırım Sahin Kırbıyık başkanım. Yeter ki siz bu takımın başında kalın, biz yine arkanızdan soluksuz, menfaatsiz yürürüz başkanım. Dün ne dediysem, bugün yine o olacak.  Senle geldim senle giderim ancak bedeli ödenmeden hiçbir başarı gelmez."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA