Bahar Turnuvası başlıyor


Yenişehir Belediyesi, 10-11 yaş grubundaki çocuklar için Bahar Turnuvası düzenliyor. Turnuvada, 10-11 yaş grubundaki geleceğin futbolcuları sahaya çıkarak şampiyonluk için ter dökecek. 8 takımın katılacağı turnuvada, profesyonel futbolculardan oluşan şöhretler karması da Mersin İdman Yurdu’na (MİY) destek vermek amacıyla gösteri maçı yapacak.

 

Tarih : 27 Haziran 2021 Pazar 12:35

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çocukların ve gençlerin spora teşvik edilmesi, her yaş düzeyinden sporcuların spor organizasyonlarında yeteneklerini sergileyebilmesi için Bahar Turnuvası düzenlenecek. Yenişehir Belediyesi, Bahar Turnuvası ile 10 ve 11 yaş grubundaki futbolcuların turnuva deneyimi yaşamasını sağlayacak. Yenişehir Belediyesi Özgecan Aslan Tesislerinde yapılacak turnuvada 8 takım şampiyonluk için ter dökecek. Turnuvanın A grubunda Camspor, Yenişehir Konak, Altınordu ve İnter Akademy Turkey takımları yer alırken, B grubunda Paris Saint German Akademy Mersin, Galatasaray, Başarı ve Yenişehir İdman Yurdu takımları yer alıyor. 29 Haziran’da başlayacak turnuvada, A grubunun birincisi olan takım B grubunun ikincisi olan takımla, A grubunun ikincisi olan takım ise B grubunun birincisi olan takımla 2 Temmuz Cuma günü saat 17.00’de yarı finalde karşı karşıya gelecek. Yarı finalde galip gelen takımlar, 3 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’de final maçına çıkacak. Aynı gün üçüncülük ve dördüncülük maçları da yapılarak turnuva tamamlanacak.


YILDIZLAR GÖSTERI MAÇINA ÇIKACAK


Yenişehir Belediyesi Bahar Futbol Turnuvasının açılış günü olan 29 Haziran’da profesyonel futbolculardan oluşan şöhretler karması sahaya çıkacak. Son yıllarda zor zamanlar geçiren Mersin İdman Yurdu’na dikkat çekmek amacıyla oynanacak gösteri maçında şöhretler karmasının konuk takımında bir dönemin yıldız oyuncuları İbrahim Yattara, Engin Baytar, Timuçin Beyazıt, Ali Eren Beşler, Mustafa Öztürk, Erkan Soyyiğit, Yusuf Tokaç, Sertan Eser, Mehmet Akgün, Tarık Taşgün, Benhur Babaoğlu, Nihat Tümkaya ve İskender Köksal forma giyecek. Mersin İdman Yurdu’nda farklı dönemlerde forma giyen ve teknik direktör olarak görev yapan isimlerden oluşan şöhretler karmasında ise Alihan Öz, Kahraman Karataş, Memduh Özbalta, Mehmet Ali Karakuş, Alp Pehlivan, Atıf Öztoprak, Oğuzhan Doğar, Hakan Baygın, Orhan Altay, Semih Dülger, Mehmet Talaş, Önal Arıca, Hakan Turgut, Gökhan Kalamaç, Ömer Leylak, Cemal Koç, Muzaffer Tozlu, Nurullah Kaya, Metin Erbilmiş, Levent Arıkdoğan, Altan Aksoy, Nasır Belci, Mahmut Yeşilyaprak, Tarkan Özyılmaz, Gürsoy Turan, Burhan Baygın, Yılmaz Çalışkan yer alacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA