Toroslar’da bu yaz bambaşka!


Toroslar Belediyesi’nin Yaz Spor Kursları, 21 farklı branşta ilçenin dört bir yanında yeni yeteneklerini bekliyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Spor kurslarımızla çocuklarımıza ve gençlerimize spor kültürünü de kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi.

 

Tarih : 25 Haziran 2021 Cuma 10:30

Toroslar Belediyesi, bu yıl ilçe merkezinin yanı sıra yaylalarda da açtığı yaz spor kursları ile çocuklara ve gençlere etkinliklerle dolu bir yaz sezonu hazırladı. Pandemi sürecinde zamanlarının çoğunu evlerinde geçirmek zorunda kalan çocuklar, 21 farklı branştaki spor kurslarıyla hem eğlenecek hem de yeteneklerini keşfetme şansı bulacak. 7-18 yaş grubuna yönelik ücretsiz düzenlenen yaz spor kursları; basketbol, bocce, cimnastik, çim hokeyi, doğa sporları, futbol, geleneksel Türk okçuluğu, genel cimnastik (step, aerobik, plates), güreş, halk oyunları, hentbol, izcilik, judo, modern okçuluk, motor sporları, özel sporcular, paten, rugby, tenis ve voleybol branşlarında yapılacak.

 

SPOR KURSLARINI AYAĞINIZA GETİRİYORUZ!


Yüzme kursları da yine 7-18 yaş grubuna yönelik 3 dönem boyunca gerçekleştirilecek. İlk dönem yüzme kursları, 5 Temmuz'da başlayıp, 30 Temmuz'da sona erecek. Yüzme kursuna katılmak isteyenler, belediye ana hizmet binası ile Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki veznelere yatırdıkları 60 TL kayıt ücreti, formu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğrafla birlikte Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne kayıtlarını yaptırabilecek. Çocuklara, gençlere ve tüm bireylere sporla iç içe bir yaz tatili yaşatmayı hedefleyen Toroslar Belediyesi, yaz spor kurslarını yaylalara da taşıdı. Belediye, Ayvagediği ve Yeniköy Mahallelerinde; futbol ve genel cimnastik, Gözne Mahallesi'nde; futbol ve güreş, Soğucak Mahallesi'nde; tenis ve güreş, Musalı, Bekiralanı ve Aladağ Mahallelerinde ise futbol branşında kurs açtı. Kurslara katılmak isteyenler, Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne başvuru yapabilir ya da 0324 322 72 00 -3100-3113 numaralı telefondan ulaşarak bilgi alabilirler.


"TOROSLAR, SPORUN MERKEZİ"


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çocukların yaz  tatillerini daha verimli ve kaliteli geçirmeleri amacıyla yaz spor kurslarının sayılarını bu yıl daha da artırdıklarını belirterek; "Spor kurslarımız, çocuklarımızın kendi potansiyellerini keşfedebilecekleri ve yeteneklerini yansıtabilecekleri alanlardır. Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi spor kurslarımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı. "Her çocuğumuzun en az bir spor alanında kendini geliştirmesini çok önemsiyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Geçtiğimiz yıl salgın nedeniyle ara verdiğimiz kurslarımız bu yaz, dolu dolu başladı. Bu yıl spor branşlarımızın tamamını çocuklarımızla, gençlerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm çocuklarımızı sporla buluşturmak için yaylalarımızda da spor kurslarımızı açtık. Çocuklarımızın yeni eğitim öğretim dönemine zinde başlamalarını ve sosyalleşmelerini önemsiyoruz" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA