Çaldıkları hesaplarla vatandaşı dolandırdılar


Mersin ve Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda, çaldıkları sosyal medya hesaplarıyla vatandaşları dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 3’ü tutuklandı.

 

Tarih : 17 Haziran 2021 Perşembe 14:25

Edinilen bilgiye göre, Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince ‘nitelikli dolandırıcılık’ kapsamında polis ekipleri Mersin merkezli faaliyet gösteren şüphelilerin Instagram üzerinden açtıkları sahte hesaplar ile çok sayıda mağdura ait dolandırdıkları yüklü miktardaki parayı, paranın takip edilememesi için ‘Papara’ isimli online cüzdan uygulamasına yüklediklerini tespit etti.


3 KİŞİ TUTUKLANDI


Şüphelilerin ikametlerine yönelik Mersin ve Şanlıurfa’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon sonucunda 8 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların çaldıkları Instagram hesaplarının hikaye bölümünde "Dövize, borsaya, kripto paraya ve bahise para yatırdım. Çok büyük kazanç elde ettim. Paraya ihtiyacınız varsa ... numarayı arayın" şeklinde vatandaşları tuzağa düşürdükleri belirlendi. Gözaltına alınan ve Silifke Adliyesine çıkartılan şüphelilerden 3’ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla 5 şüpheli de serbest bırakıldı. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA