Mersinli dalgıçlar 4 madalya kazandı


Pandemiye rağmen bu yıl aktif hale getirdikleri Serbest Dalış Takımı ile ilk yılında kısıtlamalardan dolayı havuzdan çok kara da antrenmanlarına ara vermeden devam eden ve ilk kez katıldıkları yarışmada dişli rakiplerine rağmen büyük bir başarı grafiği çizen Mersinli sporcular toplamda 4 madalya kazanarak, erkeklerde 329 toplam puanla en çok puanı toplayarak, mücadelelerin en başarılı takımı seçildi.

 

Tarih : 17 Haziran 2021 Perşembe 12:24

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Geçtiğimiz günlerde ilk kez katıldıkları organizasyonda Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Mersin Dalış Merkezi Spor Kulübü Başkanı Başkan Mehmet Ersan, Antrenör aynı zamanda takım kaptanı Birol Özbek ve sporcu Ahmet Nacar’ı kabul etti. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından 4-6 Haziran tarihleri arasında 10 kulüpten 59 sporcunun katılımıyla  İstanbul Kartal’daki Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen “Serbest Dalış Kulüplerarası Havuz Federasyon Kupası’nda” 4 Branşta yarışmaya katılım sağlayan Mersin Dalış Merkezi Spor Kulübü (Dinamik Paletsiz DNF, Statik Durarak Nefes Tutma, Dinamik Bifin DNY bifin, Dinamik Mono palet DNY) branşlarında mücadele eden sporcuları Birol Özbek (Antrenör, Sporcu ve Takım kaptanı), Ahmet Nacar (sporcu), Sinan Sayan (sporcu), Mehmet Demirkurt (sporcu) ve Yıldıray Peçenek (sporcu) ile 4 kez kürsüde yer alarak ilk kez katıldıkları yarışmada takım halinde serbest dalış Türkiye şampiyonu olma başarısı gösterdiler.

 

EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIM OLDU


Pandemiye rağmen bu yıl aktif hale getirdikleri Serbest Dalış Takımı ile ilk yılında kısıtlamalardan dolayı havuzdan çok kara da antrenmanlarına ara vermeden devam eden ve ilk kez katıldıkları yarışmada dişli rakiplerine rağmen büyük bir başarı grafiği çizen Mersinli sporcular toplamda 4 madalya kazanarak, erkeklerde 329 toplam puanla en çok puanı toplayarak, mücadelelerin en başarılı takımı seçildi. Ayrıca takım Antrenörü Birol Özbek’e, Türkiye Su Sporları Federasyonu tarafından başarılı çalışmalarından dolayı Onur ödülü verildi. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Sualtı Federasyonu tarafından 4-6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlenen “Serbest Dalış Kulüplerarası Havuz Federasyon Kupası’nda” Türkiye şampiyonu olma başarısı gösteren temsilcimiz Mersin Dalış Merkezi Spor Kulübü Sporcularını, Antrenörleri Birol Özbek’i ve kulüp başkanı Mehmet Ersan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA