Babacan bir kez daha Mersin’e geliyor


Mart ayında Silifke, Erdemli ve Tarsus İlçe kongreleri için Mersin’e gelen DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi, Genel Başkanı Ali Babacan, Tarım Eylem Planı saha gezileri kapsamında, 9 Haziran Çarşamba günü Mersin Halini ziyaret ederek, Mersin Hal Derneği ve Mersin Tüccarlar Derneği üyeleri ile bir araya gelecek.

 

Tarih : 8 Haziran 2021 Salı 11:48

Babacan, Mersin ziyaretinde sektörün paydaşlarına, tarım alanında yaşanan sorunlara yönelik ortaya koydukları çözüm önerilerini anlatacak.    Babacan’ın ziyareti hakkında bilgi veren DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, 3 gün süren Mersin ziyaretinin ardından yaklaşık 2,5 ay sonra bir kez daha Ali Babacan’ı ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. “Tarım politikalarımızla ilgili acil eylem planımız hazır. Kısmet olursa önümüzdeki salı günü hükûmetin kurulmasından sonraki ilk 90 gün ve 360 gün ne yapacağımızın detaylarını paylaşacağız. Adana’da başlayacağımız programımızı Mersin ve Konya’da devam ettirerek çiftçilerimizle buluşacağız. Sayın Babacan’ı, saha gezileri Mersin Halciler Derneği ve Mersin Tüccarlar Derneği üyeleri ile buluşturacağız. Babacan, Mersin ziyaretinde sektörün paydaşlarına, tarım alanında yaşanan sorunlara yönelik ortaya koydukları çözüm önerilerini anlatacak. Kendilerini en iyi şekilde ağırlamak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Büyük mutluluk ve heyecanla bekliyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA