Tarsus Üniversitesi ’STEM In Action’ projesi ile Avrupa’da


Tarsus Üniversitesi’nin başvurusunu yaptığı ve Türk Ulusal Ajansı tarafından 2020 çağrı döneminde desteklenmesine karar verilen Erasmus+ KA203 ‘STEM In Action’ başlıklı projesi başladı.

 

Tarih : 7 Haziran 2021 Pazartesi 11:52

Koordinatörlüğünü Tarsus Üniversitesi’nin yapacağı ve Avrupa Birliği ülkeleri arasından 5’i üniversite, birisi de teknoloji şirketi olarak toplam 7 ortağın bulunduğu projenin bütçesi 170 bin 966 Euro. Tarsus Üniversitesi, Universitaet Paderborn, Pi Private Company, University Of Zagreb, Vives University, Unıversitatea Din Craiova, Munster Technological University ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan proje kapsamında science (fen), technology (teknoloji), engineering (mühendislik) ve mathematics (matematik) kelimelerinin baş harflerinin birleşiminden oluşan 'STEM' yaklaşımına uygun anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğretmenlerine yönelik uzaktan eğitim platformu oluşturulacak. Bu platform tüm öğretmenlerin kullanımına açık olacak. Öğretmenlerin bir kısmının da yüz yüze 'STEM uygulamaları eğitimi' alacağı proje toplamda 24 ayda tamamlanacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA