’Gönül Seferberliği’ heyecanı Mersin’i sardı


“Gönül Seferberliği” programı Kapsamında Kocamaz ve beraberindekiler merkez İlçeler Toroslar ve Mezitli’de vatandaş ve esnafla buluştu. Gittikleri her yerde olağanüstü bir teveccüh gördüklerini belirten Kocamaz, "Genel Başkanımız Meral Akşener yapılan anketlerde en çok güvenilen genel başkan olarak çıkıyor. Dolayısıyla hepimizin taşıdığı bir sorumluluk var. Bu sorumluluğun altından kalkmak için de el ve gönül birliği içerisinde bizler Mersin’de adım adım dolaşacağız ve bu milletin çimentosu Allah’ın izniyle biz olacağız" dedi.

 

Tarih : 26 Mayıs 2021 Çarşamba 10:59

“Gönül Seferberliği” programı Kapsamında Kocamaz ve beraberindekiler merkez İlçeler Toroslar ve Mezitli’de vatandaş ve esnafla buluştu. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz “Gönül Seferberliği” programına Mersin’in merkez ilçelerinden olan Toroslar ve Mezitli ilçeleri ile devam etti. Programa Kocamaz’ın yanısıra İyi Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, İyi Parti GİK Üyesi Mehmet Türe, İlçe başkanları ve çok sayıda partili de eşlik etti.

 

"İŞİMİZE BAKACAĞIZ"


İYİ Parti Toroslar İlçe Teşkilatında bir konuşma yapan Kocamaz, gittikleri her yerde olağanüstü bir teveccüh gördüklerini dile getirerek, “Vatandaşlarımız Mersin’de yeniden birliğin oluşturulmasına yönelik, insanların yeniden Mersin’e sahip çıkmasına yönelik bir araya gelmişler ve bu birlikteliğin de İYİ Parti çatısı altında olabileceğine inanmışlar. İYİ Partiye ilgi ve alakanın arttığı bir dönemde tabi ki siyasi muarızlarımız da yerinde oturup beklemeyecek. Onlar da aramıza fitne fesat sokabilmek için boş durmayacaklar ve İYİ Partinin bu yükselişini engellemeye çalışacaklar” diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ufak işlerle uğraşmamak gerektiğinin altını çizen Kocamaz, “Biz işimize bakacağız ortaya koyulan hedefe kilitleneceğiz ve inşallah o hedefe hep birlikte ulaşacağız” dedi. Konuşmaların ardından partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı. Ardından ilçede bulunan esnaflar ziyaret edilerek sıkıntıları dinlendi. Toroslar ilçesindeki esnaf ziyaretinin ardından Kocamaz ve beraberindekiler Mezitli ilçe başkanlığına geçti. Burada yoğun sevgi ve ilgiyle karşılanan Kocamaz partililere seslendiği konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu zor süreçten bahsetti.


“HEPIMIZIN TAŞIDIĞI BIR SORUMLULUK VAR”


Herkesin taşıdığı bir sorumluluk olduğunu ve bu pandemi şartlarına rağmen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sahalardan hiç ayrılmadığını ifade eden Kocamaz, “Tabi ki genel Başkanımız bu çabayı gösterirken bizler de yerimizde oturup bekleyemeyiz. Pandemi şartları ve kurallar bizi birbirimizden uzaklaştırdı. Bayramlaşmada bile bir araya gelemedik. Bugün bu sahada Mersin’i adım adım dolaşıyoruz ve gününde yapamadığımız bayramlaşmayı ancak bu şekilde yapabiliyoruz” diye konuştu. İYİ Parti şu anda Türkiye’de yükselen değer olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden Kocamaz, “Genel Başkanımız Meral Akşener yapılan anketlerde en çok güvenilen genel başkan olarak çıkıyor. Dolayısıyla hepimizin taşıdığı bir sorumluluk var. Bu sorumluluğun altından kalkmak için de el ve gönül birliği içerisinde bizler Mersin’de adım adım dolaşacağız ve bu milletin çimentosu Allah’ın izniyle biz olacağız” dedi. İYİ Parti GİK Üyesi Mehmet Türe ve İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar’da programlarda yaptıkları konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Mezitli’de İyi Parti ailesine katılan yeni üyelere rozetleri takıldıktan sonra partililer ile birlikte ilçe esnafı ziyaret edildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA