Miniklerden oyuncak ve tasarım müzesi


Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi, Müzeler Haftası kapsamında Adile Teyze ve Münir Özkul kreşlerinde hem eğitici hem de öğretici etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında çocuklar Oyuncak Müzesi ve Tasarım Müzesi hazırladı.

 

Tarih : 26 Mayıs 2021 Çarşamba 10:59

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki kreşlerde 18-24 Mayıs Müzeler Haftası kapsamında müze ziyareti ve müze kurallarının öğretildiği eğitici ve öğretici etkinlikler düzenledi. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Münir Özkul ve Adile Teyze kreşlerinde eğitim gören çocuklar, eğitmenleri birlikte müzeler oluşturdu. Çocuklar etkinliklerle hem eğlendi hem öğrendi.


ÇOCUKLAR MÜZE GEZISI VE KURALLARINI ÖĞRENDILER


Eğitmenler ve çocuklar tarafından Oyuncak Müzesi ve Tasarım Müzesi hazırlandı. Müze alanına oluşturulan müze giriş, çıkış alanları ve bilet satış noktası ile çocuklar müze kurallarını öğrendi. Ardından çocuklar oluşturdukları müzeleri, müze kurallarına uygun bir şekilde gezdi. Oluşturulan müzede çoraptan bebekler, enstrümanlar, oyuncaklar, mıknatıs seti, dünya küresi, teknolojik aletler ve lego tasarımı yer aldı. Düzenlenen etkinlikle çocuklarda gözlem, yaratıcılık ve beğeni duygusunun oluşmasına ve gelişmesine katkı sağlanması amaçlandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA