Dernek Başkanı iddiaları yalanladı


Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği Mersin Şube Başkanı ve AK Parti Mersin İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Soner Demir, dün bazı sosyal medya ve haber sitelerinde kendisiyle ilgili asılsız ve mesnetsiz haberler yer aldığını belirterek, konuyla ilgili gerekli yasal işlemleri başlatarak Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

 

Tarih : 20 Nisan 2021 Salı 15:52

ADI GEÇEN DERNEK BAŞKANI AÇIKLA YAPTI


Demir, yaptığı yazılı açıklamada, 19 Nisan günü bazı sosyal medya ve haber sitelerinde gerek şahsı, gerekse başkanlığını yaptığı siyasi parti ve dernek başkanlığı göreviyle uzaktan yakından alakası olmayan haberler yer aldığını hatırlattı. Habere konu olan ve Diyarbakır'da bir gazetenin temsilcisi olduğunu söyleyen kişinin kendileriyle irtibat kurduğunu anlatan Demir, "Bu kişi, engellilerle ilgili bir projesi olduğunu ve bu projeyi Mersin’de yapmak istediğini dile getirdi. Bizde projenin neden Diyarbakır’da değil de Mersin’de yapıldığını sorduk. O da daha önce 'Dünya Engeliler Birliği Kongresi'nin 96 ülke ve 6 kıtadan yaklaşık 350 engellinin katılımlarıyla Mersin’de yapıldığını ve Mersin’in 'Engelsiz Kent Mersin' olarak tanındığını, o yüzden bu projenin burada olmasının daha iyi olacağını düşündüğünü ifade etti" dedi. 


"İDDİALARI KABUL ETMİYORUZ"


Bununla ilgili Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği Mersin Şube Başkanı, Akdeniz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı ve AK Parti Mersin İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak da kendilerinden engellilerle ilgili Mersin’de yapılmış projeler hakkında bir sunum istendiğini ifade eden Demir, "Yer alan mesnetsiz suçlamaları hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Engelliler üzerinden rant elde edilmesini istemediğimiz gibi, ‘engellilik’ her şeyin üzerinde olup bazı kesimlerin şahsi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda kader arkadaşlarımızın kullanılmasını doğru bulmuyoruz ve şiddetle kınıyoruz. Bizimle ilgili yapılan bu çirkin ve mesnetsiz haberlerle ilgili gerekli yasal işlemleri başlatarak Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur" dedi.  (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA