Polis, ’128 Milyar dolar nerede’ afişlerine el koydu


CHP Mersin İl Başkanlığı’nın hazırlattığı “128 milyar dolar nerede?” afişlerine savcılığın sözlü talimatı olduğu gerekçesiyle polis tarafından el konuldu ve afişlerin asılmasına izin verilmedi. Konuyla ilgili konuşan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, "Bu sabah üzücü bir olay yaşandı. Vatandaşın ve partilerin soru sorma hakkı engellendi. El koyma kararı olmadan, savcının sözlü talimatıyla emniyet mensupları tarafından afişlerimize el konuldu" dedi.

 

Tarih : 13 Nisan 2021 Salı 17:01

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Adil Aktay, afilere el konulması üzerine parti binası önünde bir açıklama yaptı. “128 milyar dolar nerede” diyerek konuşmasına başlayan Adil Aktay, “Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarınındır. Hiç kimse Merkez Bankası’nın rezervlerini kendi kişisel hesabıymış gibi kullanamaz. Merkez Bankası’ndaki para yastık altında ya da ayakkabı kutularında saklanacak bir para değildir. O para bütün halkındır, emeğinin karşılığıdır.  Satanlar, Merkez Bankası’nın 128 milyar dolarının hangi yöntemle kimlere kaça satıldığını bu millete açıklamak zorundadır. Kendinize güveniyor, millete saygı duyuyorsanız cevap verin: 128 milyar dolar nerede? Bu sabah üzücü bir olay yaşandı. Vatandaşın ve partilerin soru sorma hakkı engellendi. El koyma kararı olmadan, savcının sözlü talimatıyla emniyet mensupları tarafından afişlerimize el konuldu" 
Basın açıklaması sırasında CHP Mersin İl Başkanlığı binasına “128 milyar dolar nerede” yazılı bir pankart asıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA