TKDK Mersin yine ilk sırada!


IPARD II Programı 10. Başvuru Çağrı Döneminde TKDK Mersin İl Koordinatörlüğü 128 proje teslim aldı. Toplam yatırım tutarı 975 Milyon TL olan projeler için 399 Milyon TL hibe desteği başvurusu gerçekleşti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan TKDK Mersin İl Koordinatörü Beytullah Uygur, "Daha önceki Çağrı ve Ödeme dönemlerinde olduğu gibi bu çağrı ilanı kapsamında da 975 Milyon yatırım tutarlı 399 Milyon hibe tutarlı proje kabulü yaparak 42 İl Koordinatörlüğü arasında birinci olduk. Söz konusu 128 projenin 20 tanesi Hayvansal Üretim ana baslığı altında iken 108 tanesi de İşleme ve Pazarlama sektörüne ait projelerdir" dedi.

 

Tarih : 12 Nisan 2021 Pazartesi 14:15


"İLK SIRADAKI YERIMIZI KORUYORUZ"


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Mersin İl Koordinatörü Beytullah Uygur 10. Başvuru Çağrı İlanının süresinin tamamlanmasının ardından çağrı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. IPARD II Programı 10. Başvuru Çağrı Döneminde TKDK Mersin İl Koordinatörlüğü'nün 128 proje teslim aldığını açıklayan Uygur, "Toplam yatırım tutarı 975 Milyon TL olan projeler için 399 Milyon TL hibe desteği başvurusu gerçekleşti. TKDK Mersin İl Koordinatörlüğü olarak büyük bir ivme kazanmış durumdayız. Son üç çağrıdır, gerek kabul edilen proje sayısı, gerek yatırım uygun harcama tutarı gerekse ödenecek hibe tutarları bakımından 42 il koordinatörlüğü içerisinde birinci sıradayız. 9 Nisan 2021 tarihi itibariyle Mersin İl Koordinatörlüğü olarak 975 Milyon TL’lik Uygun Harcama Tutarlı 10. Çağrının proje kabul işlemelerini tamamlamış bulunuyoruz. Çok verimli geçen bu süre zarfının meyvelerini bugün almanın mutluluğunu içeresindeyiz.Bu yılki hedeflerimiz doğrultusunda kabul edilen projelerin zaman kaybetmeden incelemelerini tamamlayarak Türkiye ekonomisine ve Mersinimize kazandırmayı planlıyoruz" dedi.  (Haber Merkezi)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA