Millet İttifakı sahaya indi


İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ile birlikte Mut, Gülnar, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık’ı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelen CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, "İlçe gezilerimiz ve ortak örgüt toplantılarımız çok yararlı, örnek bir çalışma oldu. Bu çalışma, Millet İttifakı’nın ilkeler ve değerler etrafında buluşmuş, sağlam ve güçlü bir yapı olduğunu ortaya koyması bakımından çok anlamlıdır. İttifak olarak seçimlere hazır ve mutlaka kazanma iradesine sahip olduğumuzu göstermesi bakımından çok önemlidir. Millet İttifakı’nın Mersin’deki güç ve kararlılığını sergilemesi açısından değerlidir" dedi.

 

Tarih : 12 Nisan 2021 Pazartesi 13:29

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Mut, Gülnar, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık’ta her iki partinin ilçe örgütlerini ziyaret ettiler, vatandaşlarla görüştüler. İki partinin ilçe örgütlerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri toplantılarda da seçime hazırlık ve örgütlerin koordinasyonu ele alındı.   

 "DERDİMİZ, MİLLETİN DERDİDİR"


Konuyla ilgili olarak CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay,  "CHP ve İYİ Parti Mersin örgütleri olarak ortak çalışmalar yürütüyoruz, çünkü ortak bir derdimiz var. Derdimiz, milletin derdidir. Yani yoksulluktur, işsizliktir, gelecekten duyulan güvensizliktir. Türkiye çok ağır bir ekonomik ve idari kriz içerisinde. Bütün bir sistemin tek bir şahsa göre düzenlenmesinin yarattığı bir kriz bu. Kurumların ve kuralların yerini tek bir şahsın iradesi ve onun etrafında yer alan bir avuç insanın çıkarları almış durumda. Türkiye kural tanımayan bir “şahıs devleti” mi olacak, yoksa güçlü kurumlarıyla, demokratik bir hukuk devleti mi? Bugün ülkemizde siyaset, bu soruya verilen cevap etrafında şekillenmektedir.  Çünkü ekonomide, eğitimde, sağlıkta, yargıda, dış politikada yaşadığımız sorunların temelinde bu yatıyor.  Bizler, Millet İttifakı’nı oluşturan partiler olarak, tek bir şahsın değil, milletin iradesini esas kabul etmek çerçevesinde bir araya geldik. Vatandaşın iradesini güçlü biçimde yansıtan, devletin kurumlarının birbirlerini çok sıkı denetleyebildiği, milletin egemenliğine yakışan, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş bir parlamenter sistemi kurmak üzere yola koyulduk. Çünkü ancak böyle bu ülkeyi krizlerden kurtarabilir, refah ve huzura kavuşturabiliriz" ifadelerini kullandı. 

 

"VATANDAŞLARIN NABZINI TUTTUK"


İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ile birlikte Mut, Gülnar, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık’ta gerçekleştirdikleri ziyaret ve çalışmaların da bu perspektifin doğal bir sonucu olduğunun altını çizen Aktay, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: "Bu ziyaretlerde vatandaşlarımızla, örgütlerimizle bir arada olduk. Vatandaşlarımızın nabzını tutma, dertlerini daha iyi anlama imkanı bulduk. Onlara Millet İttifakı’nın temel amaç ve hedeflerini anlattık. Örgütlerimizle yaptığımız toplantılarda, sahada ve sandık başında nasıl koordinasyon içerisinde olabileceğimizi değerlendirdik.  Her ilçe düzeyinde, o ilçeye özgü yol ve yöntemler geliştirme konusunda neler yapabileceğimizi ele aldık. İttifakı oluşturan partilerin örgüt düzeyinde koordineli çalışmaları ve zaman zaman birlikte sahada olmaları çok önemli. Çünkü seçim ancak sahada çalışarak, vatandaşla yüz yüze iletişim kurarak kazanılır. Bu çerçevede, sandık güvenliğini yüzde yüz sağlamak adına ittifak partileriyle tam bir işbirliği içinde olacağız. Sadece ittifak partileriyle de sınırlı kalmayacak bu çalışma. Sandıklara sahip çıkma konusunda inisiyatif üstlenmek isteyen, bunu bir vatandaşlık görevi olarak gören, partili olsun olmasın tüm vatandaşlarımızı da bu çalışmalara dahil edeceğiz. İlçe gezilerimiz ve ortak örgüt toplantılarımız çok yararlı, örnek bir çalışma oldu. Bu çalışma, Millet İttifakı’nın ilkeler ve değerler etrafında buluşmuş, sağlam ve güçlü bir yapı olduğunu ortaya koyması bakımından çok anlamlıdır. İttifak olarak seçimlere hazır ve mutlaka kazanma iradesine sahip olduğumuzu göstermesi bakımından çok önemlidir. Millet İttifakı’nın Mersin’deki güç ve kararlılığını sergilemesi açısından değerlidir. Bu sadece bir başlangıçtı, bundan sonra da ortak çalışmalara tüm Mersin’de, Millet İttifakı zeminini büyütme anlayışı içerisinde devam edeceğiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA