Tarsus Show Time ekibi, bölge birincisi oldu


Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası’nın 7 kişilik ekipten oluşan Tarsus Show Time ekibi, Antalya’da düzenlenen ve yurt genelinde 75 meslek odasının ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen 2. Uluslararası Saç Şov yarışmasında, saça şekil verme kategorisinde Çukurova bölge birincisi oldu.

 

Tarih : 8 Nisan 2021 Perşembe 11:27

Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı ve Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanvekili Alper Deniz, bu yıl Antalya Belek’te 29 Mart 2 Nisan 2021 tarihleri arasında 2. Düzenlenen Uluslararası Saç Şovuna, Emre Çiçekdağ, Ahmet Özgür, Sergen Elgüner, Furkan Yamaç, Yunus Koku, Cumali Toprak ve Vedat Mengüç’ten oluşan Tarsus Show Time ekibi olarak katıldıklarını söyledi. Yurt genelinde 75 meslek odası ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen şovda, Tarsus Show Time ekibi olarak saça şekil verme kategorisinde Çukurova bölge birincisi olarak kupa kaldırdıklarını ifade eden Başkan Deniz, “ Hedefimiz Tarsus’umuzun adını hem yurt içinde hem yurt dışında temsil etmekti ve aldığımız derece ile bu hedefimize ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tarsus’umuza bu gururu yaşatan ekibimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

"MESLEĞIMIZ TEKNOLOJIYE AÇIK BIR MESLEK"


Deniz konuşmasının devamında saç şov ve festivallerine daha güçlü ekiplerle katılarak daha farklı başarılar elde etme adına çalışmalarını sürdüreceklerini kaydederek, “Önümüzdeki süreçte yapılacak yarışmalarda 7 kişiden oluşan ekibimizi 12 kişiye çıkartacağız. Bu tür organizasyonlar sadece traşla sınırlı olmayıp, eğitim amacı da taşımaktadır. Saç kesim, renklendirme, topuz, müşteri ilişkileri gibi alanlarda hem mesleğimizi geliştiriyor, hem de kendimizi yenileme fırsatı buluyoruz. Mesleğimiz teknolojiye açık bir meslek. Salonlarınız artık çok nezih, çok hijyen ve elit ortamlarda hizmet veriyor. Antalya’da yapılan yarışmaya ilk defa katılarak medeni cesaret ve meslek sevdasıyla ortaya güzel bir sonuç çıkaran ekibimizi kutluyorum. Bizleri onurlandıran ekibimize çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte daha iyi başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” diye açıklamasını tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA