Akdeniz’i aldık, Büyükşehir’i de alacağız!


’Güvenlik soruşturması’ tasarısı görüşmelerinde konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, "Akdeniz Belediyesi’ni aldık, köşe başlarını tuttuğunuz Büyükşehiri de alacağız. Çırpınışlarınız boşuna, vatandaş gerçek yüzünüzü gördü artık" dedi.

 

Tarih : 8 Nisan 2021 Perşembe 10:32

Meclis Genel Kurulu’nda 'Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması' teklifi görüşülürken muhalefetin "AK Parti’nin sahada olmadığı" sözleri nedeniyle tartışma çıktı. AK Parti  Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, HDP Milletvekili Rıdvan Turan’ın sözlerine "Biz hem merkez ilçelerdeyiz hem de diğer ilçelerimizde mahalle mahalle, sokak sokak, karış karış dolaşıp vatandaşa dokunuyor, derdini dinliyoruz. Siz Mezitli'den öteye, batıya geçebildiniz mi bugüne kadar?" ifadeleriyle yanıt verdi.  Bir hafta önce Kiremithane Mahallesi’nde cumartesi pazarını ziyaret ettiğini söyleyen Yılmaz, “Size oy veren seçmen diyor ki, "Oy verdik, bir daha göremedik"  Akdeniz Belediyesi'ni aldık,  köşe başlarını tuttuğunuz Büyükşehiri de alacağız. Çırpınışlarınız boşuna, vatandaş gerçek yüzünüzü gördü artık” diye seslendi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA