MESKİ, ’Kır Çiçekleri’ne su tasarrufu eğitimi verdi


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncelikli projeler arasına koyduğu “Kır Çiçekleri” projesindeki öğrencilere, MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından ‘Suyun Değeri’ konulu su tasarrufu eğitimi verildi. Anamur’dan Tarsus’a kadar birçok bölgeden katılım sağlayan öğrencilere su ve suyun önemi anlatılarak, su tasarrufu bilinci aşılandı.

 

Tarih : 1 Nisan 2021 Perşembe 14:35

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kız çocuklarına ve spora verdiği değer ve önemle ortaya çıkan “Kır Çiçekleri” projesindeki öğrencilere Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ‘Suyun Değeri’ konulu su tasarrufu eğitimi verildi. Sportif anlamda yetenekli olan sporculara, suyun ve su tasarrufunun önemi anlatıldı. MESKİ Genel Müdürlüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Yaşar Ok tarafından verilen eğitime, Tarsus, Kazanlı, Karaduvar, Toroslar, Anamur, Bozyazı, Gülnar ve Mut’tan gelen 55 öğrenci katıldı. Öğrencilerle interaktif ve keyifli bir sohbet tadında geçen eğitimde, günlük hayatta tasarrufun nasıl yapılacağı anlatıldı. Su ve suyun önemini vurgulayan Ok, “Verdiğimiz eğitimlerle su tasarrufu bilincini çocuklara ve ailelerine kazandırmayı hedefliyoruz. Çocukların seviyelerine uygun hale getirerek verdiğimiz eğitimlerle tasarruf bilincinin benimsenmesini sağlayarak, genç beyinlerin günlük yaşam alanlarına da dokunuyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA