Başkanların basket düellosu


Mersin’de, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, basketbol maçında karşılaşmak istediği Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e meydan okumasını yineledi.

 

Tarih : 31 Mart 2021 Çarşamba 12:30

Kentin üst düzey liglerdeki tek temsilcisi olan ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü'nün (ÇBK) CEO'su Ender Ünlü ile İdari Menajer Erkan Dinçay, dün Başkan Gültak'a iade-i ziyarette bulundu. Ünlü ile Dinçay, ÇBK'nın gelecek sezon için planları ve EuroCup şampiyonluğu hedefinden söz ederken, Başkan Gültak ise spora ve sporcuya verdikleri desteğin devam edeceğinin altını çizerek, ÇBK'nın Mersin için önemli bir değer olduğunu vurguladı.


'FORMAMI ALDIM, NE ZAMAN KAPIŞIYORUZ'


Keyifli geçen sohbetin ardından Gültak'a, kendi isminin yazılı olduğu 33 numaralı basketbol forması hediye edildi. Gültak, forma takdimi sırasında çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından, "Yenişehir Belediye Başkanı Sn. Abdullah Özyiğit'e teke tek bir basketbol karşılaşması için meydan okumuştum. Basketbolda iddialı olduğunu iddia eden Başkanım Abdullah Özyiğit, ben formamı aldım. Ne zaman kapışıyoruz?" notu ile paylaştı.


'SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM'


Özyiğit de bu paylaşıma, "Değerli başkanım Sn. Mustafa Gültak, içerisinde bulunduğumuz durumu da göz önüne alarak, kentimiz düşük riskli iller arasında yer aldığı zaman karşı karşıya gelmenin daha uygun olduğunu düşünüyor, maç gününü sabırsızlıkla bekliyorum" yanıtını verdi.


ÜST ÜSTE SAYILARLA MEYDAN OKUMUŞTU


Geçtiğimiz günlerde ÇBK tesislerini ziyaret eden Başkan Gültak, üst üste bulduğu sayılarla basketboldaki hünerlerini sergilemiş, sosyal medya paylaşımıyla Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'e meydan okuyup, mevkidaşını basketbol maçı yapmaya davet etmişti. Özyiğit, bunun üzerine basketbol oynarken çekilmiş bir fotoğrafını, 'İddialı olmak iyidir. Pandemi sürecini atlatınca karşı karşıya gelmeyi dört gözle bekliyorum' notu ile paylaşmış, iki başkan arasındaki renkli diyalog, çok sayıda yorum ve beğeni almıştı. Aynı zamanda meslektaş da olan eczacı başkanlar, ilerleyen zamanda ÇBK tesislerinde kazanmak için parkeye çıkacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA