Yılmaz’dan ikinci bölgeye doğalgaz müjdesi


AK Parti Mersin Milletvekili Avukat Zeynep Gül Yılmaz, Mersin’in tüm ilçelerine doğalgaz getirilmesiyle ilgili müjdeyi verdi. Yılmaz, “İkinci bölgede bulunan ilçelerimize doğalgazın eş zamanlı olarak gelmesi için çalışıyoruz” dedi.

 

Tarih : 30 Mart 2021 Salı 12:40

Sahadaki aktif çalışmalarıyla Mersinlilerin sevgisini kazanan AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Mersin için proje üretmeye ve devam eden projeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Her fırsatta önceliklerinin Mersin’e hizmet olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Mersin’imiz çok geniş bir coğrafya. Mersin’in tarihi eserlerini, turizmini o eşsiz cennet ülkemizin, ilimizin daha geniş kitlelere tanıtılması ve anlatılması gerektiğini düşünüyorum. Görmediğiniz bir şeyi sevemezsiniz, sevmediğiniz bir şeyi de anlatamazsınız. Önce görmeniz, sevmeniz lazım. Ben memleketimi insanlara daha çok nasıl tanıtabilirim, anlatabilirim, farkındalık yaratabilirim diye düşünüyordum” şeklinde konuştu. 

SÖZLEŞMELER İMZALANDI


Mersin’in ilçelerine getirilecek doğalgaz hakkında açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Mut’un doğalgazı Karaman üzerinden geliyor. Karaman’a 60 kilometre olduğu için maliyet hesabı yapıldığında Karaman’dan doğalgaz getirmenin daha ekonomik olacağı hesap edildi. Mut’a Karaman’dan geldiği için Silifke’den, Erdemli’den önce geliyor. Mut ilçemiz için gaz arzı sağlayacak iletim hattı yapımı için malzeme temin sözleşmeleri imzalandı. Yapımına başlanan doğalgaz dağıtım hatlarının 2022 yılı içerisinde tamamlanarak ilçemize doğalgaz akışı sağlanacaktır” dedi. Öte yandan Yılmaz, Erdemli, Silifke, Anamur ve Bozyazı ilçeleri içinde çalışmaların başladığını 2021 yılı içerisinde çalışmaların tamamlanıp 2023 yılında ise söz konusu ilçelere doğalgaz akışının sağlanacağını belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA