Merkez Bankası battı sıra yastık altına geldi


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın 3 günlük Mersin ziyaretini değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, Mersinlere yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Babacan’ın 3 gün boyunca Mezitli, Silifke, Erdemli ve Tarsus ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulunduğunu ifade eden Babaoğlan, "Mersinli esnafa bir dokunduk, bin ah işittik. Esnaf her şeyin farkında. İnsanlar artık bu iktidar yüzünden psikolojik tedavi görüyor. Bu milletin alın teri olan 130 milyar doları erittiler şimdi de milletten yastık altındaki döviz ve altınlarını istiyorlar" dedi.

 

Tarih : 27 Mart 2021 Cumartesi 16:41

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 3 günlük Mersin ziyaretini değerlendiren Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, Babacan'ın Mersin'den mutlu ve umutlu bir şekilde ayrıldığını söyledi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 3 günlük Mersin programı kapsamında STK'lar, iş dünyası, muhtarlar, kanaat önderleri ve esnafla bir araya geldiğini hatırlatan Babaoğlan, "Mersin, genel başkanımıza güzel bir ev sahipliği yapıp çok iyi ağırladı. DEVA Partisi'nin Mersinli Genel Başkan Yardımcısı olarak Mersinlere yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Mezitli, Silifke, Erdemli ve Tarsus İlçelerinde yoğun ilgiyle karşılandı. Bir ilçeden diğer ilçeye geçerken parti otobüsümüz defalarca durduruldu.  Mersinlilerin yoğun ilgisi bizi çok memnun etti ve gelecek açısından da umutlandırdı" şeklinde konuştu. 

"DÜMENİN BAŞINA GEÇİN VE BİZİ BUNLARDAN KURTARIN"


Mersin'de en büyük sorunun işsizlik olduğunun altını çizen Babaoğlan, "Mersin'in aslında bir değil birçok sorunu var. Bir yandan denizi, dağı, taşı, tarım arazileri yatırım adı altında yağmalanıyor. Bir yandan da kentte büyük bir işsizlik hakim. Kentte genç nüfus çok ancak istihdam alanları kısıtlı. Esnaf desen dert küpü. Mersinli esnafa bir dokunduk bin ah işittik. Mersinli esnaf her şeyin farkında" dedi. Esnaf ziyaretleri kapsamında esnaflarla yaşadıkları diyalogları aktaran Babaoğlan, esnafların kendilerine “Sizin güçlü bir şekilde gelmenizi bekliyoruz. Bizi bunlardan ancak siz kurtarabilirsiniz. Kira yardımı diyorlar, kira yardımı yk. Bizi elleriyle bankalara mahkum ettiler. Bankalardan kredi çekmekten öldük. Hiç siftah yapmadan dükkan kapatan esnaflar arkadaşlar var. Çıkıp böyle sizler gibi derdimizi sormuyorlar. Çünkü yüzleri yok, gelip bizimle muhattap olmuyorlar. halimizi hatırımızı sormuyorlar. Sadece televizyona çıkıp yandaş medyayla propaganda yapıyorlar. Böyle siyaset olmaz. Gelsinler bizimle bir konuşsunlar. Biz öldük, bittik kredi ödemekten. Ama vergimi her ay kesintisiz şekilde alıyorlar. Biz Sayın Ali Babacan'ın Ekonomi Bakanı olduğu dönemi çok iyi hatırlıyoruz. O zaman bir refah vardı, Türk parasının değeri kıymeti vardı. İnsanlarda bir huzur vardı. Şimdi bu pandemiyi de bahane ettiler. Her şey pandemi pandemi pandemi, peki biz ne yapacağız? Adamlar gündemi değiştirmek için yok aya çıkmaktan bahsediyorlar yok Kanal İstanbul'dan bahsediyorlar. Ama paradan esnaftan ve ekonomiden bahseden yok. 130 milyar doları erittiler hesabını veren yok. Bilmiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin. Sayın Ali Babacan gibi devleti ve milleti seven insanların arkasındayız. Dümenin başına geçin ve bizi bunlardan kurtarın lütfen" ifadeleri kullandığını söyledi. 


"MERKEZ BANKASI BİTTİ SIRA YASTIK ALTINA GELDİ"


Ekonomik krizin Mersin'de de kendini artık iyiden iyiye hissettirdiğini belirten Babaoğlan, "İnsanlar artık bu iktidar yüzünden psikolojik tedavi görüyor. Bu milletin alın teri olan 130 milyar doları erittiler şimdi de milletten yastık altındaki döviz ve altınlarını istiyorlar. Merkez Bankası bitti sıra yastık altına geldi. Bakın Mersin'in Mezitli ilçesinde bir taksi durağına konuk olduk ve o taksici arkadaşın söyledikleri karşısında inanın gece uyuyamadım. Taksi kardeşimiz bazı günler 60-70 TL bazı günler ise daha düşük kazançla eve gittiği için eşini arayıp çocuklarının uyuyup uyumadığını soruyor. Niye çünkü eli boş gittiğini çocukları görmesin diye. Bu ülke ve bu şehir bunları hak etmiyor" şeklinde konuştu. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA