GSK Sporcuları fırtına gibi esiyor


Türkiye Kadınlar Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol Takımı, İzmir’de oynanan maçları namağlup tamamladı. Büyükşehir, 36-26 skorla İzmir Bornova Belediyesi’ni yenerek kente mutlu döndü. 1. tur maçlarında 3’te 3 yapan sporcular 6 puan kazandı.

 

Tarih : 21 Mart 2021 Pazar 16:36

 2020-2021 sezonunda Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Erkek Basketbol Takımı, play-off maçlarında galibiyetini sürdürüyor. Büyükşehir, play-off’un ilk ayağında İstanbul’da oynanan maçta Asya Kartalları’nı 70-51’lik skorla yenerek sahadan galip ayrıldı.

HENTBOL 2. TUR MAÇLARI 9-11 NISAN’DA


 Büyükşehir Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda oynadığı maçlarda üstün oyununu kaybetmedi ve rakibine sayı vermeden maçları tamamladı. Mersin temsilcisi, 9-11 Nisan’da oynanacak maçları da namağlup kazanarak gelecek yıl kulübü, Hentbol Federasyonu Kadınlar 1.Ligi’nde temsil etmeyi hedefliyor. Uçakta kente dönüş sırasında kaptan pilotun sporculara bir de sürprizi oldu. Pilot, 1.lig yolunda olduklarını söylediği sporculara başarılar dilediği bir anons yaptı.


FINAL GRUBUNA KALMAK IÇIN MÜCADELESINI SÜRDÜRÜYOR


 Büyükşehir GSK Erkek Basketbol Takımı, Asya Kartalları’na karşı oynadığı play-off karsılaşmasında maçı baştan sona önde götürdü. Maçın ilk periyotunu 21-14 önde kapatan Büyükşehir, iyi oyununu ikinci periyota da taşıdı ve devre arasına 33-27 önde girdi. Maçı önde götüren Mersin ekibi 3. periyotu da 47-34 önde kapattı. Maçın son bölümünde farkı açan Büyükşehir, maçı 70-51 kazandı. Final grubuna kalmak için büyük avantaj yakalayan Büyükşehir GSK, Mersin’de oynanacak olan rövanş maçına avantajlı çıkacak. Rövanş maçı 23 Mart Salı günü oynanacak. Kazanması halinde Mersin temsilcisi final grubuna kalacak. İlk 2 sırayı alan takımlar bir üst lige yerleşecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA