Kırbıyık: "Büyük Tarsus yürüyüşümüze başladık"


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, "Büyük Tarsus yürüyüşümüze başladık" dedi.

 

Tarih : 19 Mart 2021 Cuma 12:33

Tarsus İdman Yurdu, yeni yönetimi ve futbolcular Atatürk Anıtı'na çelenk sunup, saygı duruşunda bulundular. İş adamı Harun Şahin Kırbıyık’ın Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne başkan olmasından sonra kentte heyecan yaşandı.


GELECEK SEZON İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI


Gelecek sezon için çalışmalara başladıklarını belirten Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, "23 Mart 1923 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği 300 Lira bağış ile şanlı Tarsus İdman Yurdu'nun kuruluş ateşi yakılmıştır. 6 arkadaşın yaktığı meşaleyi biz bugün devir aldık. Doğup, büyüdüğüm şehrimin takımına hizmet için var gücümle çalışacağım. Büyük Tarsus yürüyüşüne başladık, artık durmak yok. Hedefimiz 2023 yılında Tarsus İdman Yurdu'nu Süper Lig'e taşımaktır. Tarsus ve Tarsus İdman Yurdu'nun Avrupa ve dünyaya açılması için projeler hazırladık. Hedefimize adım adım yürüyoruz. Tarsus İdman Yurdu’nu 3 yıl içinde Türkiye’de örnek kulüp yapacağız" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA