Tarsus-Çamlıyayla yolu bir an önce bitirilmeli!


Ulaştırma ve Altyapı Bakanına çağrıda bulunan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus-Çamlıyayla yolunun bitirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Kamulaştırmanın bir an önce yapılması, bedel yönünden açılamıyorsa mutlaka acele kamulaştırma kararı alınarak bir israfın önüne geçilmesi ve bu yolun tamamlanmasını talep ediyorum” dedi.

 

Tarih : 3 Mart 2021 Çarşamba 13:20

Ulaştırma ve Altyapı Bakanına çağrıda bulunan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus-Çamlıyayla yolunun bitirilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Çamlıyayla ilçemiz yaz aylarında nüfusu 100 bini aşan özellikle yaylacıların yoğun olarak Mersin'den, Adana'dan geldikleri bir ilçemizdir. Mersin Çamlıyayla yolunda on beş yıla yakındır bir çalışma yürütülmektedir. Trafiğin en yoğun olduğu Tarsus Takbaş, Sucular ve Ulaş köyleri arasındaki sadece 10 parsellik bir kısımda kamulaştırma işlemi mahkemelerden bir türlü neticelenmemektedir. Yolun her iki tarafından da bağlantı bu noktaya gelmiş olmasına rağmen, gözle görülmesine rağmen burada bedel yönünden, başka sebeplerle sürekli itirazlar yapılmakta ve 10 parsel toplam 13 bin metrekarelik bir alan bir türlü kamulaştırılamamakta ve bu yol bağlantısı sağlanamamaktadır. Dolayısıyla insanlar dar bir yoldan ve daha uzun mesafe giderek ulaşım imkânına kavuşabilmektedir. Bu kamulaştırmanın bir an önce yapılması, bedel yönünden açılamıyorsa mutlaka acele kamulaştırma kararı alınarak bir israfın önüne geçilmesi ve bu yolun tamamlanmasını talep ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA