Mezitli’ye yeni bir çocuk gündüz bakımevi daha yapılıyor


Mersin’in merkez Mezitli ilçesine yeni bir çocuk gündüz bakımevi daha yapılacağı bildirildi. Mezitli Belediyesi tarafından işletilecek üçüncü anaokulu Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan arsaya yapılacak. İlçede hayırseverler tarafından yapılan eserlerin her geçen gün daha da çoğaldığını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Hayırseverlerimizin desteğiyle yeni bir eğitim kurumunun daha temelini atacağız” dedi.

 

Tarih : 18 Şubat 2021 Perşembe 11:43

Haber Merkez

Mezitli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçede hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirilen projelere bir yenisi daha ekleniyor. 7 yıldır bölgenin en güzel eğitim kurumlarından birisi olan 170 öğrenci kapasiteli Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi ve önümüzdeki günlerde inşaatı tamamlanacak olan 120 öğrenci kapasiteli Enis Necip Tüyeni Çocuk Gündüz Bakımevinden sonra yine hayırseverler desteğiyle yapılacak Mustafa Baysan Çocuk Gündüz Bakım Evinin temeli atılıyor.

İŞLETMESİ MEZİTLİ BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILACAK

Mezitli Belediyesi tarafından işletilecek üçüncü anaokulu Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan arsaya yapılacak. İlçede hayırseverler tarafından yapılan eserlerin her geçen gün daha da çoğaldığını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Hayırseverlerimizin desteğiyle yeni bir eğitim kurumunun daha temelini atacağız. Göreve geldiğimizde önceliğimiz halkın güvenini kazanmaktı. Sağladığımız bu güven sonrası hayırsever vatandaşlarımız Mezitli’ye çok önemli eserler kazandırdılar. Şimdi 3. çocuk gündüz bakım evinin temelini atmak için hazırlıklar yapıyoruz. Bu güvenin Türkiye’ye örnek olması gerektiğini düşünüyorum” dedi. Eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğuna vurgu yapan Başkan Tarhan, “Kentimiz gelişiyor. Ama gelişmek sadece binalar yapmak, yolları yapmak değildir. Yeni yapılanma bölgesinde parklar, spor alanları ve ihtiyaçlarını karşılayacağı hizmetleri sunabilmektir. Bu nedenle ikinci çocuk gündüz bakımevini Yeni Mahalle'de yapmayı uygun gördük. Çocuk gündüz bakımevimiz daha önce hayata geçirdiğimiz Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinden daha modern ve daha fazla ihtiyaçlara cevap verir bir yapıda olacak. Bu aynı zamanda onlarca öğretmenin ve işsiz vatandaşımızın iş sahibi olması demektir. Daha önce özellikle eğitim alanında pek çok bağışta bulunmuş olan hayırseverimiz Mustafa Baysan’ın bu girişimlerinin tüm iş adamlarına örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA